Currently browsing category

Tips

douglas-tuinset-wesa-tuinhout

Tuinmeubelen van natuurlijke materialen

Heerlijk buiten zitten wordt speciaal door jezelf te omgeven in de natuur. Dit gevoel kun je versterken door te zitten op meubelen van natuurlijke materialen. We behandelen in dit artikel het meest populaire materiaalsoort, namelijk hout.

Kleurtrends-2021-groentinten

Dit zijn de mooiste kleurtrends van 2021

Het jaar 2021 is pas net begonnen maar heeft al een grote invloed gehad, en wij hebben het dan natuurlijk over de kleurtrends van 2021. Ieder jaar zien we weer andere trends tevoorschijn komen en 2021 is dan ook geen uitzondering. Ben jij op zoek naar inspiratie? Dan ben je aan het juiste adres.

Overzicht van belangrijke verzekeringen wanneer je een huis koopt

Met de juiste woonverzekering bespaar je enorm veel geld en verklein je het risico op grote kosten in de toekomst. Hoewel de meeste woonverzekeringen niet volgens de wet verplicht zijn, is dit in de praktijk toch vaak anders. Maar welke woonverzekeringen zijn nu echt handig om af te sluiten? In dit artikel vind je een overzicht van de belangrijkste verzekeringen zodra je een eigen huis koopt.

Futuristische en simplistische woonkamer

Tips voor je woonkamer

Je woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Het is een van de ruimtes waar je over het algemeen de meeste tijd spendeert. Hierdoor is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat jij je thuis voelt in je eigen woonkamer. Heb jij moeite met het inrichten van je woonkamer? Of ben je op zoek naar handige tips? Wij geven antwoord op al je vragen!

nieuwbouwwoning inrichten tuin

Een tuin aanleggen bij je nieuwbouwhuis: hoe doe je dat?

Als je verhuist naar een nieuwbouwwoning heb je aan de tuin een blanco canvas. Deze wordt normaal gesproken kaal opgeleverd, wat jou de kans geeft er precies van te maken wat jij wilt. Spannend! Benieuwd hoe je het creëren van een prachtige tuin aanpakt? Dat lees je hier.

duurzaam tuin inrichten

Duurzaam je tuin inrichten

Bij het inrichten van je tuin komt er veel bij kijken. Het vergt wat onderzoek om je ideeën om te zetten in iets tastbaars. Welke materialen nu beschikbaar zijn en zorg dragen bij de natuur in plaats hier van afbraak aan doen. Nadenken over wat voor bloemen en planten je in de tuin wilt, of zelfs of je deze wel überhaupt wil, want het hebben van groene vingers is nou eenmaal een talent die we niet allemaal bezitten. Gelukkig is er genoeg flora die er mooi uit kan zien en toch weinig verzorging nodig heeft van je handen.

verleng de zomer

Verleng de zomer!

De bladeren vallen van de boom, de truien worden uit de kast gehaald en de voorraad hout wordt aangevuld. Terugdenkend aan een fijne zomer, waarin we tot ’s avonds laat buiten zaten. Het liefst starten we de dag buiten en sluiten we het ook buiten af. Hoe idyllisch klinkt het: met een warm croissantje en een jus d’orange de dag beginnen en onder een dikke deken of dichtbij een terrasverwarming de dag eindigen. Voor sommigen is het een baalmomentje wanneer de zomer aan zijn eind komt en het herfstseizoen van start gaat. De dagen voelen korter en de avond wordt steeds sneller donker. De groei en bloei van planten neemt af en we bergen onze tuinmeubelen op.

Veranda inrichten

Veranda sfeervol inrichten

In weer en wind genieten van de tuin. Dat is hoe het leven kan zijn met een veranda aan uw huis. In de winter is het heerlijk vertoeven in combinatie met terrasheating. In de zomer is het juist heerlijk in de schaduw. Zorg ervoor dat er ruimte is voor ventilatie in uw veranda, anders kan het in de zomer juist een broeikas van warme lucht worden. Vooral als u voor een afgesloten veranda kiest, is dit belangrijk. Meer tips om het meeste uit uw veranda te halen, leest u in ons onderstaande artikel.

inrichting-horeca-zaak

De inrichting van je horecazaak

Het is natuurlijk fantastisch om een eigen horecaonderneming te beginnen, maar er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Zo ook de inrichting van de zaak. Het is tegenwoordig een stuk lastiger geworden om een aantrekkelijke zaak te ontwerpen, want wat zijn nou de precieze wensen en behoeften van de klant? Dit kan u nooit precies raden, maar u kunt wel gedeeltelijk hierop inspelen. Ook hangt het allemaal af van het concept wat u naar buiten wilt uitdragen, want bij een bepaald type klant zal er ook in de meeste gevallen wel een passend interieur zijn. Wij hopen u voldoende te informeren, zodat u in de toekomst een succesvolle horecaonderneming kunt oprichten.

kwaliteits meubels design

Kwaliteitsmeubelen kopen, zo doe je dat

Meubels, het is lastig om te weten waar u precies op moet letten bij een passende aankoop. Is het nou de aanbieder of juist het soort meubel? Dit zijn zaken die u uzelf moet afvragen voordat u daadwerkelijk een aankoopbeslissing kan nemen. Wij raden u aan om sowieso voldoende onderzoek te doen voordat u een beslissing neemt, want het kan nogal eens misgaan. Zo kunt u meubelen vinden die voor een lage prijs te koop zijn, maar achteraf toch niet van de kwaliteit zijn die u verwachtte. Wij zullen u op de hoogte brengen van de aandachtspunten rondom de aanschaf van nieuwe meubelen en wensen u bij deze veel plezier met de kwalitatieve meubels!