Dit zijn de mooiste kleurtrends van 2021

Het jaar 2021 is pas net begonnen maar heeft al een grote invloed gehad, en wij hebben het dan natuurlijk over de kleurtrends van 2021. Ieder jaar zien we weer andere trends tevoorschijn komen en 2021 is dan ook geen uitzondering. Ben jij op zoek naar inspiratie? Dan ben je aan het juiste adres. 

Sommige kleuren zijn onverminderd populair, sommigen juist helemaal niet en we zien ook een aantal kleuren die een comeback maken. Wil jij meegaan met de trends en jouw huis omtoveren in een droompaleis? Lees dan vooral verder!

Bruintinten

Over kleuren gesproken die een comeback maken; bruin was in het verleden een enorm populaire kleur, de laatste jaren echter wat minder. Wij hebben het licht echter weer gezien een gaan steeds vaker voor bruintinten in het huis. Van hele muren tot aan de kleinste details, alles is mogelijk. 

Bruintinten als de Londen Stone of Savage Ground van Farrow & Ball doen het goed in ieder huis. Daarnaast is bruin met enorm veel kleuren, vormen, stoffen en decoraties te combineren. Ben jij op zoek naar de juiste verf voor jouw huis? Dan hebben wij een tip: bestel je verf via kleurenwaaier.nl 

Blauwtinten

Blauw kan zowel een zeer koele als een zeer intimiderende kleur zijn. Wanneer je je huis blauw wilt verven dan wordt het aangeraden om rustige, koele kleuren te kiezen. Niet alleen oogt het rustiger met een zachte kleur, je huis lijkt nog groter ook! Daarnaast creëer je met een blauwe muur of blauwe tinten het hele jaar door een zomers gevoel in huis. 

De kleuren Light Blue en Pavilion Blue zijn van Farrow & Ball zijn twee goede voorbeelden. Beide kleuren zijn licht, zacht en creëeren rust in huis, of je nu een hele muur verft of details als je kozijnen of vensterbank. 

Groentinten

Groen is een van de voorbeelden die de laatste jaren onverminderd populair blijft. Steeds meer en meer huizen kiezen voor groene muren of groene invloeden in huis. Grijs is stoer maar ook rustig. Frivool, maar ook een veilige keuze. Mensen voelen zich eenvoudig thuis in een groen huis. 

Wil je zeker zijn van mooie groentinten? Kies dan voor Breakfast Room Green en Cooking Apple Green van Farrow & Ball. Hiermee kan je eindeloos combineren en jouw huis super eenvoudig een heel ander gezicht geven. Bekijk ook eens onze andere tips voor je woonkamer voor meer informatie en inspiratie. 

Grijstinten

Ook grijs is de laatste jaren ontzettend populair. Grijs is net als wit een zeer neutrale keuze die in ieder huis niet zal misstaan. Daarnaast lijkt een huis ruimer met lichte muren, en dit is ook precies wat grijs met je woonruimtes doet. Aangeraden is dan ook om voor lichte grijstinten te kiezen voor je muren en donker voor de kleinere details. 

De kleuren Lamp Room Gray en Ammonite van Farrow & Ball kunnen je hierbij uitstekend helpen. Hiermee hoef je niet na te denken of het wel zal passen bij je inrichting en meubels, want dat gaat vanzelfsprekend enorm goed matchen. 

Tot slot

We hopen dat we je wat hebben kunnen bijbrengen over de mooiste kleuren van 2021. Waar je ook voor kiest, denk er goed over na en probeer bij twijfel voor neutrale kleuren te kiezen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *