Lime, de populairste trendkleur van dit moment. Maar eigenlijk al veel langer.

lime kleur interieur stoelenSommige kleuren zijn trendy, en blijvertjes tegelijk. In de jaren ’90 van de vorige eeuw kwam, mede dankzij de opkomst van internet, lime al aardig in zwang. Veel websites, met name die uit de high-tech branche, werden toen uitgevoerd in kleurencombinaties van donkergrijs, zwart en lime. Later, toen de donkere kleuren minder populair werden bij de designers, kwamen combinaties van lichtgrijs, wit en lime meer in zwang.

Tegenwoordig is lime gewoon één van de populairdere kleuren die niet alleen voor accenten maar ook als basiskleur wordt gebruikt. Niet alleen wel op het gebied van grafische design, maar ook op het gebied van living en lifestyle. En vooral meubilair zien we de laatste tijd steeds meer in lime, en allerlei variaties daarvan. Soms neigt het iets meer naar groen, of naar geel.

Actueel assortiment

Die trend naar geel, lime en groen zien we ook terug in ons assortiment. Logisch, we verkopen designmeubilair, en we passen ons leveringsprogramma niet alleen voortdurend aan aan de behoeften van onze klanten, maar ook aan de actuele trends op het gebied van binnenhuisinrichting.

Lime past bijna overal bij

Het leuke van al die limetinten is, dat het niet alleen heel frisse en vrolijke kleuren zijn, maar dat ze ook bijna overal bij passen. Ze passen bij allerlei lichte en niet al te donkere natuurlijke en houttinten, bij wit, zwart, alle tinten krijg, ook vaak bij pasteltinten zoals crèmewit, en bij veel lichte primaire kleuren. En dat kan ons interieur natuurlijk ook een heel fris en vrolijk tintje geven. Met name het combineren van vrolijke kleuren geeft vaak een bijzonder effect waar je echt blij van kan worden, zoals we al eerder schreven in ons artikel over kleuren in huis.

Veel keus in designstoelen

Als we een blik op ons programma werpen, dan zien we dat we echt heel wat stoeltjes in limekleur hebben. Vaak gecombineerd met een chromen onderstel, dat zich vanwege de weerspiegeling altijd mooi aanpast aan de rest van het interieur. Een paar mooie voorbeelden zijn de razend populaire Modjo RIB Groen, met de bekende, comfortabel verende sledevoet. Ook de Paulina mag er wezen. Een meer statige stoel, met een karakteristiek uiterlijk, dat nog wordt verstrekt door het robuuste aluminium onderstel in RVS-look.

Consilium Woody Groen en Vlinderstoel

Maar ook de Consilium Woody Groen is een leuke, bijzondere stoel. Deze stoel neigt iets meer naar groen, en heeft houten pootjes, een bijzondere en mooie combinatie. Wie een meer neutrale stoel zoekt, die in verband met een kleurencombinatie ook in een groot aantal kleuren leverbaar is, kan bijna niet om de tijdloze vlinderstel heen. En zo zijn er nog meer mooie designstoelen in lime in ons assortiment, waaruit blijkt dat we ons huiswerk inderdaad goed hebben gedaan en onze klanten een mooie en actueel assortiment kunnen bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *