Fris gekleurde stoelen voor de tuin

terras stoelen kleur designAansluitend op ons vorige artikel, waarin we vertelden hoe je de mooie natuurlijke kleuren van buiten naar binnen kunt halen, hebben we het nu over leuke, vrolijk gekleurde stoelen waarmee je je tuin, terras of balkon heerlijk op kunt vrolijken. Wij hebben in onze webshop namelijk een prachtige collectie stoelen die je ook buiten kunt gebruiken en in heerlijke, vrolijke kleuren beschikbaar zijn.

Je hoeft ze uiteraard niet per se buiten te gebruiken, ook binnen is er vast wel een plekje te vinden waar deze betaalbare designstoelen heel mooi tot hun recht komen.

Onze collectie design tuinstoeltjes voor buiten is behoorlijk groot zodat we ze niet allemaal zullen noemen, maar we willen je onze leukste modellen natuurlijk graag even onder de aandacht brengen. De selectie tuinstoelen die we je vandaag laten zien bestaat uit de modellen Fresh, Pinto, Veloso en Glox. Stuk voor stuk mooi gevormde kunststof stoelen die in diverse mooie kleuren leverbaar zijn, aantrekkelijk geprijsd zijn en zo dus voor een heel redelijke prijs een mooie aanwinst voor iedere tuin of terras zijn. Ieder stoel heeft weer zijn eigen karakter zodat je er vast wel iets leuks tussen zult vinden.

Xavier

design tuinstoel xavier fresh kunststofDe Xavier herken je direct aan het mooie, harmonieus gevormde model van de zitting. Die kunststof zitting is zit dankzij die fraaie vorm erg comfortabel en is leverbaar in een groot aantal aansprekende kleuren.

Je kunt al je Xavier stoeltjes natuurlijk in één van de 8 beschikbare kleuren kiezen, maar een combinatie van verschillende kleuren is natuurlijk ook heel erg leuk, dat geeft je zitje namelijk een heel vrolijk en speels karakter.

Pinto

tuinstoel design pintoDe eigenzinnige armleuning van de Pinto geeft deze stoel een geheel eigen karakter. De zitting van de Pinto is net zo comfortabel als die van de Xavier maar heeft bovendien een wat hogere rugleuning. Ook de Pinto is verkrijgbaar in een groot aantal mooie kleuren. Naast een aantal diepere tinten, is deze designstoel er ook in een aantal zachtere tinten, voor mensen die meer van pastelkleuren houden.

Als je juist iets aparts zoekt: eigenlijk is de Pinto op zijn leukst als je een lekkere felle kleur zoals geel of oranje kiest. Dan heb je een absolute blikvanger op je terras of balkon staan waar je nog veel plezier van zult hebben.

Veloso

Veloso design chair gardenEén van de meest karakteristieke stoelen voor tuin, terras of balkon is de Veloso. Dat komt door de markante vormgeving. De rugleuning wijkt vrij ver naar achteren, in contrast met de armleuning die weer een vrij sterke knik naar voren kent en een beetje naar buiten wijkt.

De wat diepere kleuren, waarin de Veloso verkrijgbaar is, benadrukken het markante design nog wat meer zodat je met de Veloso een heel aparte stoel in je tuin hebt staan. Wie liever een tijdloze, lichte maar evengoed moderne kleur wil, kan natuurlijk ook voor wit of zwart in plaats van één van de 8 andere kleuren kiezen.

De Veloso is, niet te vergeten, een stoel die dankzij de uitgekiende vormgeving ook heel lekker zit. Een designstoel die goed is voor vele gezellig uurtjes in de buitenlucht. Maar de Veloso voelt zich, net als de andere designstoeltjes die we hier laten zien, net zo goed thuis in de serre, woonkamer of eetkamer.

Glox

glox terras stoel design goedkoopsteWe vonden de Veloso al een stoel met een karakteristiek design, maar de Glox is echt nog veel markanter. Het eigenzinnige kubistische model van de Glox oog strak, modern en ook robuust. Dat laatste is iets wat je niet snel ziet bij plastic designstoeltjes, en de Glox onderscheidt zich daarmee dus ook duidelijk van de gebruikelijke kunststof tuinstoelen.

Eigenlijk is de Glox ook geen ‘stoeltje’ meer, maar een soort van fauteuil. Lekker breed en ruim, zodat je lekker comfortabel kunt genieten van een drankje of de barbecue. Verkrijgbaar in wit, grijs, en zwart maar ook in een fraaie zachte lime kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *