Geniet van het voorjaar, kies voor kleur

Stoelen met kleuren, goedkoopNu het voorjaar definitief haar intrede heeft gedaan, genieten we natuurlijk op ons balkon of terras van het mooie lenteweer. Waar we in het voorjaar ook zo van genieten, zijn al die vrolijke kleuren van de bloemen die we overal om ons heen zien.

En die bloemen vormen weer de inspiratie voor dit artikel, waarin we een aantal designstoelen in diverse vrolijke kleuren laten zien.

Veel mensen kiezen namelijk voor stoelen in neutrale, gedekte kleuren terwijl wij van mening zijn dat gekleurde stoelen zeker zo leuk zijn. Vandaar dat wij met name onze best verkochte stoelen in een aantal mooie kleuren laten zien.

Geel – Consilium Woody

Conslium vintage stoeltje geel houtDeze toch al heel leuke variant van bekende Consilium eetkamerstoelen frist helemaal op van een mooi kleurtje. Geel is zonder twijfel onze favoriete kleur, maar de Consilium is er eventueel ook in nog meer vrolijke kleuren, zoals rood en oranje.

Wij hebben bewust voor geel gekozen. Geel symboliseert de lente, je ziet deze kleur de laatste tijd niet meer zo vaak in interieurs en bovendien is de combinatie van de gele zitting met het houten onderstel ronduit harmonieus.

Hemelsblauw – Modjo Rib Chair

Rib chair vintage retro goedkoopZonnig weer betekent ook een helderblauwe lucht. Hemelsblauw. Ook zo’n kleur waar we vrolijk van worden en bij de lente past. De Rib Chair van Modjo staat niet alleen fantastisch in zowel een vintage als een meer moderner interieur, maar zit ook uiterst comfortabel.

Een goede keus voor iedereen die een mooi design en een prettig zittende stoel voor een betaalbare prijs zoekt. Wie liever een andere kleur heeft, zou natuurlijk ook voor een Rib Chair in rood, geel, oranje of lime kunnen kiezen.

Rood – Barcelona Chair

Barcelona designchair goedkoop kunstleerRood is niet alleen de kleur van de liefde, maar ook van de lente, de zomer en natuurlijk ook van Spanje. Wat past daar niet beter bij dan de Barcelona Chair? In 1929 werd deze inmiddels fameuze stoel voor de Wereldtentoonstelling in Barcelona ontworpen door de vermaarde Duitse architect Mies van der Rohe.

Een unieke stoel, met een design dat ook nu nog niets van zijn charme en uitstraling heeft verloren. Een tijdloze klassieker met een ongeëvenaard design, van gepolijst staal en kunstlederen kussens met prachtige details. Een vintage stoel die ook zo in een modern interieur gezet kan worden. En uiteraard mét hocker, om het helemaal af te maken.

Paars – Fresh

designstoeltje-fresh-paarsOm niet alleen stoelen voor binnen te laten zien in een artikel dat over het voorjaar gaat, hebben we ook een paar stoelen uitgezocht die mooi op het balkon of het terras staan. De Fresh doet zijn naam eer aan. Een stoeltje met een fris design, leverbaar in een groot aantal mooie kleuren. Maar de paarse vinden wij bijzonder, en maakt ons kleurenpalet ook weer een mooi compleet.

De Fresh heeft een gelakt aluminium onderstel en is natuurlijk ook prima binnen, aan de eettafel, keukentafel of in de serre of kinderkamer te gebruiken. Een comfortabel en ook nog eens heel betaalbaar stoeltje met veel gebruiksmogelijkheden.

Oranje – Glox

Glox terrasstoel oranjeOok de Glox is één van onze favorieten. Een karakteristieke, kunststof stoel die zowel binnen als op het terras of in de tuin kan worden gebruikt. Een mooie, moderne en strak gevormde stoel, die we in verschillende mooie kleuren in ons assortiment hebben opgenomen.

Een tijdloos ontwerp, makkelijk in onderhoud, eenvoudig schoon te houden en duurzaam. Kortom, een stoel die een mooi terras verdient.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *