De RIB stoel: de ultieme klassieke retro stoel?

RIB Retro stoel goedkoop

Sommige stoelen waren mooi, en blijven altijd mooi. Zo’n stoel die niet alleen in vervlogen tijden al de harten van velen stal, maar ook nu nog een model heeft waar je met plezier naar kijkt. De Rib stoel is zo’n stoel. Een tijdloos en strak model, dat in ieder modern of retro interieur past en zich bijna moeiteloos laat combineren met ander meubilair. Het karakteristieke model met de chromen voet, die qua vorm zowel ronde als vierkante lijnen combineert, maakt de Rib stoel ergens een echte blikvanger, maar ook een stoel die met een wat rustiger kleur mooi neutraal kan zijn.

De Rib stoel is niet alleen leverbaar in een groot aantal kleuren, er is naast de stoffen bekleding in ribstof ook de keus uit kunstlederen bekleding in diverse kleuren.

Er is nog iets waar de Rib stoel bekend om is: hij zit heel comfortabel. De vrij rechte zit heeft een uitgekiende geometrie, in combinatie met de comfortabel gepolsterde zitting en rugleuning geeft deze de stoel een prima zitcomfort waardoor deze stoel zich niet alleen prima leent voor aan de eettafel, maar ook in de vergaderruimte. De chromen sleevoet laat zich ook moeiteloos over hoogpolige vloerbedekking schuiven, bovendien veert de voet een beetje, een effect dat door veel mensen op prijs wordt gesteld.

Hieronder laten wij een collage van de diverse bekledingen en kleuren van de Rib stoel zien. Hier is het ook overduidelijk dat deze stoel een ware kameleon is en een aanwinst is voor bijna ieder interieur, of het nu een retro, loft, minimalistische of moderne inrichting betreft.

Rib retro stoel

De Rib voelt zich echt overal thuis en staat borg voor jaren zitplezier. Bijkomend voor deel van de Rib designstoel: hij is ook nog eens heel betaalbaar. De stoffen uitvoering kost nog geen 70 euro, de stoel met kunstlederen bekleding kost nog geen 80 euro.

Al met al een heel interessante stoel. Een klassieke, comfortabele en karakteristieke stoel met een modern design, leverbaar in mooie kleuren en tegen een aantrekkelijke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *