Design tafels in alle soorten, maten en kleuren

design tafeltje goedkoopHeb je al gezien dat wij niet alleen mooie stoelen en barkrukken, maar ook een heel leuke collectie designtafeltjes in ons assortiment hebben? Ook deze zijn heel betaalbaar en passen uitstekend bij de andere designmeubels uit onze collectie.

Met name de mensen die een industrieel of vintage interieur hebben, zullen onze collectie tafels erg interessant vinden. We hebben in onze webshop namelijk verschillende modellen bij die daar uitstekend bij zullen passen. In dit artikel stellen we een aantal van de salontafels en bijzettafels uit onze webshop aan jullie voor.

Onze collectie tafels bestaat ruwweg uit 5 series, namelijk de Roky, Prima, Cubacabana, Mamita en Knock on Wood. Een aantal van deze series is verkrijgbaar in verschillende maten zodat je ze optimaal in je interieur in kunt passen.

Roky

Roky design tafelDe salontafel Roky is een klassieke ronde tafel. Het uiterlijk is op zich modern maar met een knipoog naar vervlogen tijden. Daardoor kun je de Roky in bijna ieder interieur plaatsen, ook als je een wat gezelliger ‘eco’ interieur met wat meer houttinten en kleuren nastreeft. Het tafelblad is er in rood en zwart, de mooie en bovenal heel praktische omlopende rand en de poten zijn van blank gelakt hout.

Bovendien kun je de Roky in verschillende hoogtes krijgen. De kleinste, de Roky Small, is 30 centimeter hoog. De grootste is uiteraard de Roky Large met een hoogte van 36 centimeter. Daar tussenin is er nog de Roky Medium. De tafelbladen zijn bij al deze modellen gelijk en hebben steeds een diameter van 45 centimeter.

Prima

designtafel prima betaalbaar wit houtOok de Prima is een tafel die je in verschillende maten kunt bestellen. In tegenstelling tot de Roky heeft het blad niet steeds dezelfde afmetingen, het tafelblad is er in een breedte van 60 en 80 centimeter, je kunt kiezen voor een uitvoering met een blad in wit of blank gelakt hout.

De salontafel Prima is een erg veelzijdige salontafel. Hij is makkelijk verplaatsbaar, goed schoon te houden en heeft een strak maar eenvoudig design. Hij is verkrijgbaar in een kleine, medium en grote versie. Daarbij is het blad in het wit en hout te verkrijgen. Het tafelblad heeft een mooie, karakteristieke vorm: een driehoek met afgeronde hoeken en rond lopende lange zijden. Dat geeft de tafel een mooie, organische uitstraling die uitstekend bij de laatste woontrends past.

Cubacabana

cubacabana bijzettafeltje designDit is een heel ander model tafeltje. Vierkant, maar ook speels door de leuke kleurencombinaties. De rand van het tafelblad loopt aan twee zijden een stukje door over de zijkant dat de Cubacabana een heel apart, karakteristiek tafeltje maakt.

Het houten onderstel met de gekruiste poten geven dit tafeltje een mooie, robuuste uitstraling. Een tafeltje dat zich in veel interieurs thuis zal voelen en verkrijgbaar is met een rood of geel blad.

Mamita

mamita bijzettafeltje goedkoopsteWeer geheel anders is de Mamita. Dit pittige tafeltje is leverbaar in vier frisse kleuren: rood, blauw, oranje en groen. Ideaal voor wie van wat kleur in het interieur houdt. De ranke pootjes steken aan weerszijden iets boven de rand van het tafelblad uit. Dat geeft de Mamita een heel karakteristiek uiterlijk, wat nog eens ondersteund wordt door de ietwat transparante, gekleurde glasplaat die het blad van het tafeltje een extra dimensie geeft en het bovendien extra mooi doet glanzen.

Het onderstel van de Mamita is gemaakt van gegalvaniseerd staal dat in kleur is gelakt. De Mamita heeft een diameter van 40 centimeter en is totaal 45 centimeter hoog. Ook dit tafeltje is, door de vele kleuren en de handzame afmetingen, in veel soorten interieurs in te passen.

Knock on Wood

knock on wood houten tafeltje setOm misverstanden te voorkomen: De Knock on Wood is geen los tafeltje, maar een set van drie bijzettafeltjes. Zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden zijn deze leuke tafeltjes geheel van hout vervaardigd. Een eerlijk, degelijk en duurzaam natuurproduct met een mooie, natuurlijke uitstraling. Die uitstraling wordt nog versterkt door het mooie onderstel, dat er door de robuuste verhoudingen en het blank gelakte hout erg goed uit ziet.

Het blad van de Knock on Wood tafeltjes is verkrijgbaar in wit, grijs of blank gelakt hout. De drie tafeltjes hebben een diameter van 30, 35 en 50 centimeter, ze zijn respectievelijk 33, 37 en 42 centimeter hoog. Tafeltjes die overal in én bij passen, en ontzetten leuk om een paar mooie planten of andere ‘groene’ dingen op te zetten en zo wat meer natuur in huis te halen. Bovendien zijn ze erg neutraal qua stijl, ze passen daardoor niet alleen prima in een wat tijdlozer interieur, ze zullen zeker niet misstaan in een loft interieur of in een interieur met een wat natuurlijker karakter.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *