Woon- en interieur nieuws, de voorjaarscollecties

voorjaarscollectie 2016 wonen tuinEr zijn deze maand een aantal vakbeurzen voor de retailers in de woon- en interieurbranche, en zodoende ook de nodige nieuwtjes van de exposanten. Zij presenteren namelijk hun voorjaarscollectie.

Onderstaand een samenvatting van de laatste nieuwtjes op het gebied van woonaccessoires en andere leuke dingen voor in en rond het huis.

Spring Summer

Er zijn weer nieuwe collecties van Long Island Living, Bridgewater Candles & Anne & Marie, die worden geïmporteerd door Joker Import en die je kunt vinden in de interieur-, cadeau- en bloemenwinkels.

Long Island Living

spring ummer woonaccessoiresLong Island Living heeft een collectie woonaccessoires waarbij de vintage en Noord-Europese invloeden op een prachtige manier worden gemixed en matched. De inspiratie voor de collectie van dit seizoen haalt Long Island Living uit de natuur. Met de prachtige botanische elementen wordt buiten naar binnen gehaald. Wie van rustiek houdt zou eens naar de houten lantaarns moeten kijken.

Herbariums

Anne & Marie herbariumMet de herbariums in de nieuwe collectie Anne & Marie kun je de mooiste mini tuintjes maken. Ze zijn er in verschillende soorten en materialen. Je kunt ze combineren met de zingende vogeltjes. Ideaal om straks al het voorjaar naar binnen te halen.

Keramieken vaasjes

Mix & Match vaasjesDe Mix & Match keramieken vaasjes in vintage look met de bijpassende flower t-light holders zijn niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook om als cadeautje te geven.

Roodkoperen vazen en potten

roodkoperen vaas bloempotVase the World heeft een indrukwekkende collectie vazen die je onder meer bij de woonwinkels en tuincentra kunt vinden. Uiteraard wordt de collectie voortdurend aangevuld om deze bijdetijds te houden en de laatste woontrends te volgen.

Opvallende items in de nieuwe collectie van Vase the World zijn de roodkoperen vazen en potten waarmee je je woning of werkplek prachtig volgens de laatste trendkleuren in kunt richten. Niet alleen heel bijdetijds, maar ook perfect passend in je vintage, loft of industriële interieur.

Mondgeblazen glas

Fidio glazen vazen en schalenFidrio heeft een fraaie collectie met mondgeblazen glaswerk. De collectie is tegelijkertijd tijdloos én bijdetijds. Het traditioneel in houten mallen geblazen glaswerk onderscheidt zich niet alleen in de kwaliteit maar ook door het prachtige design dat een aanwinst voor ieder interieur is.

De nieuwe groen/blauwe vazen, schalen en potten in de nieuwe collectie kun je prachtig combineren met natuurlijke materialen.

Ambachtelijk werk van Ecri Living

Ecri paars koperen schaalEcri Living is Nederlandse, ambachtelijke pottenbakkerij. Dit familiebedrijf is al generaties bezig om de kwaliteit en design van de producten te optimaliseren. Alles wordt in eigen huis ontworpen en geproduceerd. De laatste trends worden op de voet gevolgd en verwerkt tot hoogwaardige producten. en ook het volgen van de trends, nemen wij net zo serieus als het afleveren van een goed eindproduct. Alle kleuren worden door Ecri zelf ontwikkeld. Alle producten worden op een  hoge temperatuur gebakken om de waterdichtheid te garanderen.

Nieuw in de 2016 collectie van Ecri zijn onder meer deze paarse vazen en schalen, die een prachtige opvallende goudkleurige binnenzijde hebben. Eye catchers die een hele mooie aanvulling op je interieur zijn.

Natural-Flow, trendy vazen van Barned

trendy vazenBarned is als leverancier van glas, decoraties en dergelijke al vele jaren een vertrouwd leverancier voor oa. de warenhuizen, kwekers, tuincentra en woonwinkels.

De nieuwe Natural-Flow lijn in de voorjaarscollectie van Barned omvat een trendy collectie vazen die worden gepimpt met trendy stoffen. Niet alleen leuk om je interieur wat extra ‘leven’ te bezorgen, het toevoegen stof geeft natuurlijk ook een extra warm effect voor een nog warmer en sfeervoller interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *