Onze populairste barkrukken en designstoelen

populaire design eetkamerstoelen barkrukkenWe vertellen hier meerdere keren per week iets over de inrichting van een interieur, en over de verschillende stijlen van inrichting zoals vintage, retro en loft waarin een woning, kantoor of praktijk kan worden ingericht. Maar we hebben eigenlijk nog nooit iets verteld over onze webshop zelf, of over ons leveringsprogramma. Nu is dat programma vrij omvangrijk en heel divers, want behalve designstoelen bieden we je onder anderen ook tuin- en terrasstoelen, barkrukken, designtafeltjes, bureaustoelen en conferentiestoelen.

Om een beeld te geven van onze meest interessante producten nemen we daarom een selectie uit onze meest verkochte producten. Daarbij zullen we proberen om de stoelen en andere meubelstukken die al eerder aan de orde zijn geweest, even achterwege te laten.

Barkrukken

betaalbare design barkrukken en barstoelenOm te beginnen de barkrukken, waarvan we een selectie in zwart en metaaltinten hebben opgenomen. Van links naar rechts zien we hier een aantal barstoelen. Als eerste de Evi, een elegante maar door het enigszins vierkante model ook stoere barstoel met een kunstlederen zitting, stevige voetensteun en een stabiel roestvrijstalen onderstel.

Daarna de Jasmijn. Ook die heeft een zwarte kunstlederen zitting, maar is veel ronder uitgevoerd en heeft een verchroomd stalen onderstel. Ook de Cypress heeft een verchroom onderstel. De elegante, neutrale vormgeving past in nagenoeg iedere situatie. De laatste, de Neo, heeft een kunststof zitting en een aluminium onderstel. Deze barstoel kan daarom ook buiten worden gebruikt.

Eetkamerstoelen

populaire design eetkamerstoelen voor binnen en buitenVervolgens een aantal populaire eetkamerstoelen. De linker stoel is de Elizabeth eetkamerstoel. Ondanks de barokke vormen heeft deze eetkamerstoel een moderne uitstraling. Daardoor past deze stoel in bijna iedere omgeving, door het kunststof materiaal kan deze eetkamerstoel bovendien zowel binnen als buiten worden gebruikt. Daarnaast zien we de Back2School stoel. Heel basic, maar juist daarom zo leuk. De houten zitting geeft in combinatie met het naar keuze witte, rode of zwarte onderstel een heel natuurlijke look & feel.

Daarna zien de de Consilium Beach. Deze stoel heeft een mooi houten onderstel dat de stoel een klassieke uitstraling geeft. Het kussentje biedt het nodige zitcomfort. De Consilium stoelen zijn niet alleen ideaal aan de eettafel, maar ook op bijvoorbeeld beurzen, kantines en restaurants. Last, but zeker niet least, is de Modjo Vintage.  Deze betaalbare stoel heeft een kunstlederen zitting en past echt in bijna elk interieur. Het chromen onderstel combineert prachtig met de kunstlederen zitting die verkrijgbaar is in de kleuren zwart, bruin en cognac.

Binnenkort zullen we ook een selectie van onze best verkochte bureaustoelen en conferentiestoelen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *