Eetkamerstoel met karakter

karakteristiek vintage designEr zijn natuurlijk eetkamerstoelen in overvloed. Sommige zijn neutraal, sommige hebben een uitgesproken design. Er zijn ook design eetkamerstoelen die misschien niet zo zeer onder de noemen “design” vallen maar gewoon een uitgesproken karakter hebben. Dat zijn stoeltjes die je meteen herkent maar die qua ontwerp ook nog zo universeel zijn dat je ze bijna overal kunt gebruiken. Ook in ons programma design eetkamerstoelen is een groot aantal stoelen die een heel karakteristiek model hebben maar toch niet te extreem zijn zodat ze bijna iedereen wel aanspreken. We hebben een selectie karakteristieke maar evengoed redelijk goedkope eetkamerstoelen in mooie zomerse tinten voor je samengesteld.

Fabulous Felty

Fabulous FeltyDe naam zegt het natuurlijk al. Deze eetkamerstoeltjes zul je niet snel vergeten als je ze eenmaal hebt gezien. De mooie gevormde kunststof rug is namelijk heel herkenbaar en wordt bovendien nog eens geaccentueerd door de prachtige kleuren waarin wij de Fabulous Felty kunnen leveren. Het chroomkleurige of zwarte onderstel maakt het geheel nog verder af.

De Fabulous Felty’s zijn eetstoelen die iedere eetkamer opvrolijken en bovendien in vele andere situaties geschikt zijn, zoals een leuk zitje, in de bedrijfskantine of in een spreekkamer. Afgebeeld is de Fabulous Felty in een mooie kleur geel, maar we hebben ‘m natuurlijk in nog veel meer kleuren.

Modjo Rib Chair

Rib Chair orangeDit klassieke model is sinds een aantal jaren weer helemaal “in”. En met recht, deze eetkamerstoel heeft niet alleen een heel karakteristiek model maar zit ook nog eens heerlijk comfortabel. Het verende, verchroomde onderstel en de goed gevulde zitting met de mooie, zachte ribfluwelen stoffering staan borg voor uren zitplezier.

Gezellig natafelen wordt daarom echt een feest met de Modjo Rib Chair, die wij met de ribfluwelen stoffering niet alleen in het oranje maar ook in zwart, rood, blauw, grijs, bruin en lime kunnen leveren. Eventueel is er ook nog de Modjo Vintage met een mooie bruine, zwarte of cognackleurige kunstleren bekleding.

Consilium Valido

Consilium Valido vintage stoelDe Consilium eetkamerstoelen behoren tot onze populairste eetkamerstoelen. Logisch, het is een heel complete serie met veel mooie varianten in vele kleuren. Wij kozen voor de Valido uit de Consilium serie. Een stoel die, in tegenstelling tot de andere Consilium modellen, een robuust houten onderstel heeft. Wij vinden dit leuk, omdat de Consilium hiermee een eetkamerstoel is die je bijna overal neer kunt zetten, zo kun je deze stoelen bijvoorbeeld ook prima bij een meer tijdloos model of grover model eettafel zetten zonder dat de stoelen uit de toon vallen, terwijl ze de eetkamer er evengoed mooi mee opvrolijken.

De Consilium Valido is namelijk niet alleen leverbaar in het frisse groen zoals op de foto, maar met een gele, rode, zwarte, witte of grijze zitting. Bovendien zijn er ook modellen in geheel wit of zwart. Oh, laten we niet vergeten te vermelden dat de Consilium dankzij de goed gevormde zitting en rug en het comfortabele PU kussen ook heel lekker zit.

Vlinderstoel

Vlinderstoel naar Arne Jabosen blauw chroom goedkoopDeze serie eetkamerstoelen, afgeleid van het beroemde ontwerp van Arne Jacobsen, zijn echte allrounders. Je kunt ze bijna overal gebruiken, ze passen bijna overal bij en toch hebben deze stoelen een geheel eigen karakter. Of je ze nu, al of niet in één kleur of in ene mooie mix van kleuren, aan de eettafel zet of dat je kinderen hem op hun kamer als bureaustoel gebruiken, de vlinderstoel kan gewoon altijd en overal.

De stevige zitting van voorgevormd multiplex is leverbaar in tal van mooie kleuren, van fel tot neutraal, en heeft echt een prima zit. Het elegante verchroomde onderstel doet de vorm van de vlinderstoel nog beter uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *