Leren barkrukken blijven hun klasse behouden

barkrukken bar design goedkoopAan een bar kun je staan of zitten. Wij vinden dat je aan een bar moet kunnen zitten. Op een barkruk uiteraard, en dan wel een mooie barkruk. Niet zo’n doorsnee modelletje, maar eentje met een beetje gelikt uiterlijk. En het liefst afgewerkt met leer of kunstleer. Want, of ze nu betaalbaar of juist behoorlijk aan de prijs zijn, barkrukken die met leer of kunstleer zijn afgewerkt blijven om de één of andere reden altijd zitmeubelen die klasse uitstralen. Of het nu in de huiskamer, keuken of de bedrijfskantine is, we vinden ze nu eenmaal heel mooi.

Wij hebben nogal wat mooie, betaalbare barkrukken met een kunstleren zitting in ons leveringsprogramma, reden om eens te kijken wat welke barkrukken tot onze favorieten behoren.

Naomi

Goedkope design barkrukLaten we gewoon beginnen met één van onze meest aparte barkrukken, de Naomi. Leverbaar met een stoffering in wit, beige en zwart kunstleer.

De poten zijn van aluminium, dus lekker licht en duurzaam. Ondanks het feit dat deze barkruk echt heel betaalbaar is, heb je hiermee een echte eyecatcher aan de bar staan. Modern, apart en representatief genoeg voor iedere gelegenheid.

Lisa

Design barkruk online bestellen betaalbaarWe blijven nog even in de meisjesnamen, want de Lisa is ook zo’n barkruk die zo apart is vormgegeven. Dat komt met name door de beugel voor de voeten. Bij veel barkrukken is die gemonteerd aan de poot, bij de Lisa is deze aan de voorzijde van de zitting gemonteerd.

Dat geeft hem nét even een wat aparter design. De Lisa barkruk is er trouwens niet alleen met een bruine zitting, we kunnen de kruk ook met een beige zitting leveren. Ook de Lisa is uitgevoerd met een duurzaam aluminium onderstel.

Lia

Lia goedkope design barkruk kunstleer rondSlechts één letter minder dan de Lisa, maar meteen een geheel ander model barkruk. Onze Lia barkrukken zijn namelijk geheel in zwart of wit kunstleer uitgevoerd. Het cilindervormige design zie je niet elke dag en valt daarom meteen op. Ondanks het vrij exclusieve model zijn deze barkrukken overigens nog steeds heel betaalbaar.

Om het op- en afstappen makkelijk te maken, is de barkruk 360 graden draaibaar op zijn voet.

Babette

barkruk design goedkoop subtiel modelDe Babette is een wat subtieler model barkruk. De rugleuning is hierbij zo goed als achterwege gelaten waardoor dit model, ook vanwege het mooie, slanke aluminium onderstel en de aparte voetensteun, heel elegant is.

Bovendien zijn de Babette barkrukken niet alleen leverbaar met een zitting in lichtbruin kunstleer, maar ook in donkerbruin en zwart kunstleer.

Anna

klassiek model barkruk design leer rvsDe Anna lijkt wat meer op het klassieke model barkruk. De ronde, konisch uitlopende zitting is lekker comfortabel en is afgewerkt met naar keuze crème of zwart kunstleer.

Het onderstel van de Anna is uitgevoerd in duurzaam en robuust RVS. Qua design niet de meest opvallende barkruk, wél een barkruk die bij bijna iedere stijl past.

Tulip

tulip designbarkruk goedkoopNu eens een barkruk met een ander soort naam, én in een vrolijke kleur. De Tulip is niet alleen leverbaar met een zitting in rood kunstleer, maar ook met een bruine zitting. Ondanks de heel lage prijs is dit één van de meest luxueuze modellen barkrukken die we hebben.

Bovendien is de hoogte van het onderstel verstelbaar zodat deze niet alleen een absolute aanwinst voor ieder interieur en iedere bar is, maar ook op de perfecte zithoogte kan worden ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *