Onze populairste bureaustoelen

bureau stoel goedkoop betaalbaar outletBureaustoelen. We hebben ze bijna overal nodig waar gewerkt wordt. Of het nu ‘gewoon’ op kantoor is, of in de huisartsenpraktijk, of bij de verloskundige of logopediste. Waar gewerkt wordt willen we comfortabel kunnen zitten zodat we ons werk kunnen doen zonder gezondheidsklachten op te lopen.

Goede bureaustoel moet aan veel eisen voldoen

Er worden daarom de nodige eisen aan bureaustoelen gesteld. Ze moeten niet alleen een goede, ergonomische pasvorm hebben, maar de stoel dienst ook goed verstelbaar te zijn zodat we de pasvorm ook goed op de gebruiker af kunnen stellen. Maar een goede bureaustoel moet aan meer eisen voldoen. Zo speelt het budget natuurlijk ook een rol, dus we hebben liever betaalbare in plaats van dure stoelen.

Bekleding van echt leer of stof

Een andere factor is de kwaliteit van de bekleding. Waar we in wachtkamers nog wel met het goedkopere, praktische kunstleer uit de voeten kunnen, zo zullen we bij bureaustoelen waar we de hele werkdag op zitten toch uit moeten gaan van echt leer of stof, omdat dat gewoon beter ventileert. Het zit immers niet echt prettig als je stoel een soort van verstikkend effect heeft.

En nog meer..

Waar moet een bureaustoel nog meer aan voldoen? Een goede kwaliteit natuurlijk. Een bureaustoel moet immers wel een flinke tijd meegaan, en dus duurzaam zijn zodat deze een behoorlijk goede levensduur heeft. Verder moet de kolompoot verend zijn zodat we comfortabel kunnen gaan zitten. Ook is het prettig dat de zwenkwielen onder stoel geremd zijn, zodat de stoel niet onder je vandaan schiet als je op de stoel wilt gaan zitten. Als we de stoel als conferentiestoel gebruiken, zouden we ook kunnen kiezen voor een bureaustoel op pootjes in plaats van zwenkwieltjes.

Representatief

Ook stellen we de nodige eisen aan het uiterlijk. Een bureaustoel wordt in veel gevallen gebruikt in ruimtes en situaties waar de inrichting van de ruimte representatief moet zijn. Dat geldt dan dus ook voor het meubilair. Een bureaustoel moet in veel gevallen dus ook mooi zijn, en het liefst ook leverbaar zijn in meerdere kleuren zodat men de best passende kleur kan kiezen. Veel stoelen zijn standaard zwart, maar er zijn net zoals in onze webshop gelukkig ook leveranciers met stoelen in andere kleuren, zoals wit, bruin en cognac. Onderstaand een paar voorbeelden van onze populairste stoelen, de Texas in hoge en lage uitvoering, de Basic Aergonomic en de Big Boss.

goedkope goede bureaustoelen

Hoog, laag, met hoofdsteun en/of armleuningen

Behalve de kleur, en uiteraard het model, hebben we nog meer keus. Veel modellen bureaustoelen zijn naar keuze leverbaar in een hoge of lage uitvoering. Ook hebben we vaak de keus voor een stoel met of zonder armleuningen en/of hoofdsteun. En zo kunnen we voor iedere situatie, voor ieder budget en iedere persoon de juiste bureaustoel uitzoeken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *