Lentekriebels? Kies voor kleur in de tuin

kleurige stoelen in tuin en terrasLentekriebels. Nu het al een aantal dagen heerlijk weer is, hebben we allemaal al helemaal de lentekriebels en zijn we ook al volop in en met de tuin bezig. Wat we natuurlijk allemaal willen, is een vrolijke en kleurrijke tuin. Dat doen we enerzijds met bloemen en bloeiende planten, maar anderzijds kan dat ook heel goed met kleurrijke meubels en accessoires. En als we dat samen combineren kunnen we natuurlijk helemaal een prachtige tuin en bijpassen terras van maken.

Kleurrijk tuinmeubilair

Tuinmeubilair is er namelijk niet alleen in gedekte kleuren, maar ook in vrolijke kleuren waarmee we onze tuin, terras of balkon zelfs zonder bloemen in een vrolijk en kleurrijk geheel kunnen omtoveren. Het voordeel van tuinmeubilair in diverse kleuren, is dat onze tuin of balkon ook in de periodes dat er wat minder bloemen in de tuin zijn, er dankzij die leuke designstoeltjes en bijpassende woonaccessoires toch nog heel vrolijk uit ziet. Dat kan met name tijdens de wat donkerdere, regenachtige dagen natuurlijk prima van pas komen.

We zijn niet alleen op die manier al wat minder afhankelijk van de natuur, maar we kunnen natuurlijk ook nog zelf de kleuren van de meubeltjes en accessoires uitzoeken en zo onze favoriete kleurencombinatie samenstellen.

Populairste designstoelen voor tuin en terras

Om onze lezers een beetje op weg te helpen, hebben we een overzichtje van onze populairste kunststof stoelen voor tuin en terras samengesteld. Samengevat zijn dat drie series, die alle in diverse kleuren verkrijgbaar zijn zodat ze voor iedere stijl waarin een balkon of terras wordt aangekleed, kunnen passen.

Xavier; strak design met prima zitcomfort

Terras design stoel paarsDe Xavier is een strakke, beetje Italiaans gevormde tuinstoel met armleuning. De kunststof zitting en rug is mooi gevormd en biedt een prima zitcomfort.

Het frame is vervaardigd van gelakt en weerbestendig aluminium. De kunststof zitting en rugleuning zijn niet alleen leverbaar in paars, maar ook in oranje, geel, lichtblauw, hemelsblauw, blauw, wit en zwart.

Tiffany; voor bij de eettafel en op het terras

designstoel tiffanyEetkamerstoel Tiffany is een heel ander model dan de Xavier. De Tiffany heeft een iets meer traditioneel design, maar is door de mooie kleuren waarin deze stoel leverbaar is, evengoed een ontzettend leuke stoel die niet alleen een aanwinst voor de eetkamer is, maar ook op een terras een absolute eye catcher is. Bovendien heeft deze stoel het voordeel dat hij dus zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, wat bij verjaardagen en feestjes altijd makkelijk is.

Ondanks het eenvoudige model is dit een stoeltje met een uitermate prettig zitcomfort, ideaal voor alle gezellige momenten in de tuin, op het terras of balkon of in de eetkamer. Ook de Tiffany wordt gemaakt in vele prachtige kleuren: wit, groen, lichtblauw, bruin, zwart, donkergrijs en oranje.

Glox; design voor serre, tuin, terras en balkon

designstoel tuin, terras, serre en balkonDe Glox is een designstoeltje pur sang. Een heel herkenbaar en karakteristiek model dat bijna iedereen aan zal spreken. De Glox doet qua model ook een beetje denken aan een kleine fauteuil zodat dit ook een prachtig stoeltje is voor een gezellig zitje in de serre. Dat is ook meteen een hele mooie praktische oplossing, want met slecht weer staan ze dan lekker binnen en met mooi weer verhuizen de stoelen gewoon naar de tuin of het terras.

De hoge rug en stevige armleuning zorgen samen met de uitgekiende geometrie voor een hoogstaand zitcomfort. Desgewenst kan de kunststof zitting worden voorzien van een kussentje dat niet alleen het zitcomfort verhoogt maar waarmee ook een interessante kleurencombinatie kan worden gemaakt. De Glox is leverbaar in de kleuren rood, oranje, licht grijs, wit en zwart.

Betaalbaar design voor tuin en terras

De besproken designstoelen kosten tussen de 36 en 75 euro. Dat is verrassend weinig voor mooie stoelen van goede kwaliteit, die bovendien in allerlei mooie kleuren leverbaar zijn waarmee ze in bijna ieder budget passen en bovendien een mooie aanvulling zijn voor iedere serre, balkon, terras of tuin.

kleuren tuinmeubilair

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *