Even kennismaken met onze Cooper

Cooper tijdloos retro modelNee, dit gaat niet over een trendy autootje, maar over een designstoeltje. Bij ons is de Cooper gewoon één van de allerleukste stoeltjes in het assortiment. En dat niet alleen, de Cooper zit ook gewoon hartstikke fijn.

En daarmee is de Cooper een stoeltje dat je bijna overal voor kunt gebruiken. Is het niet in de eethoek, dan is het wel als bijzetfauteuil, of bij dat leuke zitje in de voorkamer.

Comfortabele, voorgevormde kuip

De Cooper is, zoals gezegd, ook een stoel die gewoon lekker zit. Dat kan ook niet anders. De voorgevormde rugleuning sluit mooi aan op ons lichaam en geeft dus een prima pasvorm. En het zitten zelf, dat is helemaal superdeluxe dankzij het dikke, extra comfortabele kussen.

Omdat dit stoeltje zo lekker zit, is het bovendien ook goed toepasbaar in situaties waar je lang achtereen moet zitten. In combinatie met het keurige, neutrale uiterlijk zou de Cooper zelfs prima als vergaderstoel of in een spreekkamer op kantoor of in de praktijkruimte kunnen voldoen. En zo is de Cooper inderdaad een stoel die je bijna overal kunt gebruiken.

En dat is natuurlijk prachtig voor deze in wezen vrij eenvoudige stoel. Een mooie, maar niet al te extreme vormgeving en een goede zit bewijzen hun dienst in de meest uiteenlopende situaties

Leverbaar in meerdere kleuren

Het mooie onderstel, bestaande uit houten poten die verbonden zijn door zwarte verbindingsstukken, ondersteunt een kuipje van hoogwaardig, voorgevormd kunststof. Dat kunststof is leverbaar in het wit, zwart, grijs en mosterdgeel. Het comfortabele, goedgevulde kussen is in een contrasterende. Dit kuipje is dus voorzien van een comfortabel, goedgevuld kussen in de kleur cognac of antraciet.

Deze kleuren, incombinatie met het tijdloze retro design maken het dus echt een universeel toepasbare stoel. De stoel heeft nog redelijk wat “body” waardoor deze ook solitair een prima figuur slaat en evengoed compact genoeg is om netjes bij de eetttafel te passen of om in rijtje in de wachtkamer neer te zetten zonder dat de stoelen te veel ruimte in beslag nemen. Ongeacht of het nu de wachtruimte van een huisartsenpraktijk of in een meer commerciële toepassing is, met de Cooper gaat het net zoals het afgebeelde flatgebouw dat zowel modern als tijdloos is, de Cooper past gewoon altijd en overal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *