Zomerse sfeer in huis met planten, meubels en accessoires

zomerse woonaccessoiresHet weer is in deze tijd van het jaar al lekker zomers en de daadwerkelijke zomer zal dan ook niet lang meer op zich laten wachten. We zijn al aardig verwend met hoge temperaturen en een heerlijk zonnetje waardoor we al hel vaak buiten hebben kunnen zitten. Dat dat hoeft in Nederland natuurlijk niet altijd zo te zijn. Het is hier maar al te vaak minder goed weer. Ook in de zomer.

Als het een paar dagen minder goed weer is zodat we wat meer binnen moeten zitten, is het wel zo prettig als er binnen nog wel een vrolijk en zomers sfeertje heerst. Nu kunnen we onmogelijk ons hele interieur verbouwen om dat zomerse sfeertje te realiseren. We zullen dat dus op een andere, eenvoudigere manier moeten oplossen.

Woonaccessoires

Een goed begin maak je door wat leuke, zomerse woonaccessoires in je huis te zetten. Die zijn bij wijze van spreken op de hoek van de straat te koop. Ze zijn vaak goedkoop of anders wel heel betaalbaar en brengen een heel aardig sfeertje in huis. Of het nu een mooie vaas, bloempot, schaal of kussentje is, van vrolijke kleurtjes wordt een mens nu eenmaal vrolijk. Wij hebben daarom een aantal leuke, zomerse woonaccessoires voor je uitgezocht:

Bloemen en bloeiende planten

Een andere manier om het binnen wat vrolijker te maken, is door bloemen en bloeiende planten in huis te zetten. Niets belet ons om de bloeiende planten die we op ons terras zetten, ook in de kamer te zetten. Om dat helemaal ‘af’ te maken, zijn vrolijk gekleurde bloempotten en vazen natuurlijk helemaal leuk. Zorg dan wel dat ze goed combineren bij de eerder genoemde zomerse woonaccessoires.

Je kunt kiezen voor planten voor het terras die je ook binnen zet, maar er zijn ook heel veel bloeiende kamerplanten. Onderstaand een paar voorbeelden van planten waar jouw interieur helemaal vrolijk van wordt.

Tuinmeubilair voor binnen

Het klinkt krom, maar ook op deze manier breng je de zomer een beetje binnen. En, als het daarna weer lekker weer is, zet je het net zo makkelijk weer buiten. Dat is het voordeel van onze gekleurde tuinstoelen. Ze zijn niet alleen geschikt voor in de tuin of op het terras, je kunt ze namelijk ook prima binnen neerzetten. En of dat nu in de huiskamer is, of in de serrre, dat mag je helemaal zelf weten.

Hieronder laten we een paar voorbeelden van tuinstoelen uit onze webshop zien, die dankzij hun vrolijke kleur de sfeer in huis echt een stuk vrolijker kunnen maken. Ze zijn leverbaar in heel veel mooie kleuren, dus er is meer dan genoeg keuze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *