Bijna voorjaar, de tijd voor tuin en terras

Stoelen voor het terrasHet nieuwe jaar is begonnen. Vroegâh hadden we nog wel eens echt winterweer, maar dat is de laatste jaren toch vaak anders. Voor we het weten is het dus al een beetje voorjaar, en is het tijd om de tuin en natuurlijk ook ons terras op orde te krijgen.

Waar we in het verleden al tevreden waren met een setje witte, groene of blauwe tuinstoelen om van de zon te genieten, zo zijn we tegenwoordig gewend om van ons terras bijna een tweede huiskamer te maken. Het begon een aantal jaren geleden met de wat uitgebreidere houten tuinsets, en niet veel later werden die houten tuinsets vanwege het vele onderhoud al snel vervangen door metalen tuinmeubilair.

Loungen in de tuin

Maar de grote trend is toch wel het loungen. En iedereen aapt elkaar daarin na. Zelfs het meest ongunstig gelegen tuintje schijnt tegenwoordig een megagrote loungeset te moeten hebben. En dat terwijl zo’n loungeset, zeker met het Nederlandse klimaat, vaak helemaal geen ideale oplossing is. Door de structuur houdt het materiaal een heleboel vuil vast, je zit met een enorme lading kussens die je als het even kan schoon en droog wilt houden, en vanwege de onhandig grote afmetingen is zo’n loungeset ook vaak niet altijd even handig als je de beperkte ruimte van je terras efficient wilt gebruiken. En wat ons betreft zijn loungesets ook allesbehalve origineel en nodige ook niet bepaald uit tot enige vorm van creativiteit.

Losse stoelen voor tuin en terras zijn praktischer dan loungesets

Wat dat betreft vinden wij een set écht leuke tuinstoelen vele malen leuker en handiger. Wij hebben ze daarom in vele soorten, kleuren en modellen, zoals je bij de tuin- en terrasstoelen in onze webshop kunt zien. Er zijn rechtere modellen doe met name geschikt zijn om aan de eettafel te zetten, universele modellen die je bijna overal voor kunt gebruiken en ook lekkere luie stoelen die je bij je loungeset kunt plaatsen. Het voornaamste voordeel van losse tuinstoelen, namelijk het feit dat je ze makkelijk kunt verplaatsen, heeft nog meer voordelen. Je kunt de opstelling op je terras zo niet alleen makkelijk aanpassen aan de zon, de grootte van het gezelschap of de activiteit, maar je kunt de stoelen ook makkelijk stapelen en op een beschut plekje zetten. Dan blijven ze schoon zodat je ze niet eerst hoeft schoon te maken voordat je ze gebruikt, maar ze gaan ook langer mee. Kunststof veroudert immers, vooral onder invloed van licht.

Tuinstoelen in alle mogelijke kleuren en designs

We hadden het al eerder over creativiteit. Daar zijn losse tuinstoelen nou echt ideaal voor. We hebben ze binnen één serie vaak in verschillende kleuren. zo kun je niet alleen je favoriete model tuinstoel uitkiezen, maar je terras ook opvrolijken door ze in een mooie frisse kleur, of misschien zelfs in meerdere kleuren, te kiezen. Zo maak je van je terras, ook als er nog amper wat bloeit in de tuin, een lekker vrolijk, kleurrijk en zonnig geheel. Bovendien maak je je terras zo uniek, en is het niet weer één van de “standaard tuintjes met loungeset” zoals we er al zo veel zien. Onze tuin- en terrasstoelen zijn, zoals je van ons gewend bent, van een prima kwaliteit en natuurlijk ook heel betaalbaar. Bij ons hoeft creativiteit en design allesbehalve duur te zijn, en kun je eerder van goedkoop spreken. En dan alleen goedkoop vanwege de lage prijs, want onze designstoelen zien er natuurlijk keurig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *