Goedkope designstoelen, ze bestaan echt!

designstoelen-betaalbaarAls we op een regenachtige zondagmiddag niets anders te doen weten dan een bezoekje aan de meubelboulevard brengen, dan weten we ook meteen waarom we daar niet zo vaak meubels kopen. Een beetje mooie designstoeltje is daar allesbehalve goedkoop. Je bedenkt je daarom wel twee keer voordat je je eetkamermeubels gaat vervangen. Als je één eetkamerstoel al duur vindt, dan wordt het een kostbare zaak als je er 4, of misschien wel 6 of 8 nodig hebt. Het kunnen dan wel hele mooie designstoeltjes zijn, maar als ze een echt overantwoorde aanslag op je bankrekening zijn dan blijf je natuurlijk liever op je oude eetkamerstoelen zitten. Maar ja, die leuke designstoeltjes die zouden wel heel mooi bij de eettafel staan…

Goedkoper en sneller via internet

Toch hoeven leuke eetkamerstoelen helemaal niet zo duur te zijn. Bij een meubelspeciaalzaak wil men de klanten vaak iets heel exclusiefs bieden. Daarnaast zijn er de kosten van een duur pand, de showroom voorraad die in een jaar afgeschreven wordt en natuurlijk ook het personeel. Dat heeft zijn invloed op de verkoopprijs. Als we onze meubeltjes wij een webshop bestellen, zijn die bijkomende kosten er helemaal niet. Bovendien kan een webshop vaak ook veel sneller leveren. Een meubelspeciaalzaak bestelt ze bij de leverancier, waarna de meubels via de speciaalzaak geleverd worden, waarbij we bovendien afhankelijk zijn van de planning van de bezorgdienst van de meubelspeciaalzaak. Goede kans dat daar 1 à 2 weken overheen gaan voordat de stoelen in onze kamer staan te pronken.

Wie diezelfde designstoeltjes bij een webshop bestelt, heeft ze al met een paar dagen in huis omdat de meeste webshops ze rechtstreeks door de fabriek, importeur of groothandel naar de eindgebruiker laten opsturen. Uiteraard is die methode niet alleen sneller maar ook voordeliger. Verder nemen webshops vaak ook genoegen met een lagere marge. Dus het kopen bij een webshop heeft heel veel voordelen: we hebben de meubels sneller in huis én voor een lagere prijs. Op die manier komen ook hele mooie designstoelen binnen het bereik van de gemiddelde consument!

Een paar mooie stoelen als voorbeeld

Laten we jullie voorstellen aan een paar van ons onze meest verkochte designstoelen. Deze populaire modellen zijn veelal verrassend goedkoop. Zo goedkoop, dat de prijs eigenlijk geen beletsel meer hoeft te zijn om er spontaan een stel van te bestellen om de eethoek eindelijk die opfrisbeurt te geven:

treeEetkamerstoel Tree is een design eetkamer stoel met verchroomde pootjes en een fraaie, voorgevormde kunststof zitting. Een opvallend model, verkrijgbaar in wit en groen, met een prima pasvorm. De prijs: op dit moment nog geen 70 euro per stuk.

 

crystal-clearDe transparante Crystal Clear stoel lijkt een beetje op de Tree, maar heeft een iets ander model waardoor deze ook niet misstaat als kleine bijzetfauteuil. Dit trendy, exclusief ogende model kost nog geen 130 euro per stuk.

 

consiliumDit model, de eetkamerstoel Consilium, heeft een verchroomd metalen ‘spaghetti ‘onderstel en een kunststof zitting. De stoel beschikt over een zeer comfortabel kussen zodat ook avondvullende etentjes of het gebruik als bijzetfateuil geen enkel probleem is. Ook dit stoeltje, dat leverbaar is in wit, zwart, groen, rood, geel en blauw, is heel betaalbaar,. het kost nog geen 70 euro.

Design is goedkoper dan je denkt

Zo zie je dat design echt niet duur hoeft te zijn, als je maar de goede leverancier opzoekt. Niet alle vermelde modellen zijn overigens altijd vanuit voorraad leverbaar, bij vragen over de levertijd van specifieke modellen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *