Woon- & tuinbeurzen voorjaar 2016

woonbeurs tuinbeurs februari maart april 2016Natuurlijk spreken we, nu de winter nog amper begonnen is, voor onze beurt maar toch lijkt het er op alsof de winter dit jaar wat korter zal zijn. Voorlopig hebben we meer met lenteweer dan met winterse omstandigheden te maken. Dit weertype houden we bovendien ook nog even. De natuurlijk is daar behoorlijk van in de war. We hebben de afgelopen dagen dan ook al heel wat bloesem gespot.

Dat neemt niet weg dat het gewoon winter is en dat het woonseizoen nog volop aan de gang is. Dat merken wij ook aan de bezoekersaantallen in onze webshop, ook de meubelboulevards zullen rond de komende kerstdagen weer de gebruikelijke schare bezoekers trekken.

Wie iets meer wil zien dan hetgeen een meubelzaak in de showroom heeft staan, kan zijn ogen en oren ook de kost geven op één van de beurzen die de komende tijd worden georganiseerd. Begin 2016 is het nog even rustig qua evenementen maar vanaf medio februari is er op het gebied van wonen en lifestyle weer genoeg te beleven. Uiteraard hebben wij een overzichtje met de woonbeurzen en woonbeurzen die je begin 2016 kunt bezoeken voor je samengesteld:

Tuin en Sfeer, Groningen (18 t/m 21 februari 2016)

Al meer dan 20 jaar is Tuin & Sfeer het grootste Noordelijke tuinevent. Duizenden tuinliefhebbers vonden hier alle benodigde inspiratie en informatie voor het aanleggen en inrichten van hun eigen droomtuin. Zo aan het begin van het nieuwe buitenseizoen is deze beurs zelfs heel aantrekkelijk voor mensen zonder tuin omdat je hier echt even het ultieme voorjaarsgevoel op kunt doen. Dat maakt deze beurs absoluut de moeite van een bezoekje waard. Naast alle mogelijke inspiratie kun je hier ook om vakkundig advies vragen, allerlei boeiende lezingen volgen, leuke spulletjes voor in de tuin kopen, een ontwerp voor je tuin laten maken en natuurlijk ook de mooiste tuinmeubelen uitzoeken. Het zijn allemaal ingrediënten, die de beurs voor tuinliefhebbers zo aantrekkelijk maken. Daarnaast is er van alles op het gebied van beplanting, bestrating, tuingereedschap, hekwerk, tuinhout, blokhutten, tuinhuisjes, overkappingen, verlichting, zwembaden, tuinkachels en nog veel meer.

Huishoudbeurs, Amsterdam (20 t/m 28 februari 2016)

De Huishoudbeurs bestaat al meer dan 65 jaar maar gaat nog lang niet met pensioen. Deze beurs wordt traditiegetrouw gehouden in de RAI Amsterdam en weet al sinds 1950 wat vrouwen beweegt. Veel vrouwen beschouwen de Huishoudbeurs dan ook als het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er van alles, niet alleen op het gebied van huishouden maar ook op het gebied van wonen, beauty en lifestyle. De Huishoudbeurs 2016 vindt plaats van 20 t/m 28 februari 2016. Je kunt er dan dagelijks terecht van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 25 en vrijdag 26 februari is er “koopavond” en is de beurs ’s avonds open tot 22.00 uur.

TuinIdee, ‘s-Hertogenbosch (25 t/m 28 februari 2016)

De beurs TuinIdee biedt echt alle informatie over tuinen. Nergens in Nederland kun je zoveel nieuws, tips, informatie en inspiratie over tuinstijlen, planten, tuinmeubelen, streekproducten en tuindecoraties bijeen vinden. TuinIdee is ook uniek door de schitterend aangelegde voorbeeldtuinen in fraaie decors. Je doet hier tal van praktische en originele ideeën op, van heel betaalbaar tot uiterst exclusief. Hiermee vormt TuinIdee hele mooie start voor het komende zomerseizoen. TuinIdee is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur.

Huis & Tuin, Leeuwarden (3 t/m 6 maart 2016)

Wie gek is op mooie spullen voor in en om het huis zou een kijkje kunnen nemen op Huis & Tuin 2016. Dit is het grootste huis-, tuin- en woonevent van Noord-Nederland. Je krijgt hier niet alleen antwoord op al je vragen op tuin- of woongebied maar kunt ook ontzettend veel inspiratie opdoen. Of je nu een tuin aan gaat leggen, je huis wilt verbouwen of op zoek bent naar meubilair voor binnen of buiten, tijdens de beurs Huis & Tuin vind je van alles op het gebied van meubels, vloeren, keukens, badkamers, woonaccessoires. terrassen en tuinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *