Alle woon- en tuinbeurzen in mei en juni 2015

Woon tuin beurzen evenementen country living fairsNu het volop lenteweer is en we waarschijnlijk ook al het nodige aan onze tuin hebben gedaan, is het een mooie tijd om ons op een paar leuke en gezellige woon- en tuinbeurzen te oriënteren op eventuele aanpassingen aan onze tuin en terras. Hieronder vind je een overzicht van de diverse woon- en tuinbeurzen en soortgelijke evenementen in mei en juni 2015. Het overzicht is voor zover wij kunnen zien compleet, mocht je nog een tip voor ons hebben dan horen wij dat natuurlijk graag van je.

The Amsterdam Coffee Festival  – 15 t/m 17 mei 2015, Amsterdam

Tijdens dit evenement komen niet alleen alle foodies maar ook alle koffieliefhebbers bijeen. De NDSM-werf wordt tijdens The Amsterdam Coffee Festival drie dagen omgetoverd tot een koffiebar en kun je er kennis maken met koffie in allerhande internationale smaken en stijlen. Het draait hier niet alleen om koffie, je maakt op dit evenement niet alleen unieke koffiebelevingen mee maar komt ook in aanraking met verschillende trends op het gebied van koffie, koffiezetten, culinaire highlights en nog veel meer. Dit evenement is misschien niet zo erg woon- of tuingerelateerd, maar er zijn natuurlijk genoeg raakvlakken. Koffie zet en drink je immers in en rond het huis.

D(esign)-day – 15 t/m 17 mei 2015, Maastricht

Het is alweer de tiende keer D(esign)-day wordt georganiseerd. Dit evenement brengt de beste, meest eigenzinnige en oorspronkelijke designers uit binnen- en buitenland bij elkaar. Hun concepten zijn niet alleen uniek maar worden ook in kleine oplage geproduceerd, waarbij duurzaamheid de rode draad is. Ieder jaar wordt er een uitdagend programma samengesteld. Iedere editie van D(esign)-day is hierdoor altijd even verrassend, indrukwekkend en absoluut een bezoekje

  • D(esign)-day 2015 wordt gehouden van 15 – 17 mei 2015 in de Decorfabriek in Maastricht, meer informatie: www.designday.nl.

Design District – 4 t/m 5 juni 2015 – Zaandam

Het evenement Design District is uitgegroeid tot hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Tijdens Design District kunnen kwalitatieve deelnemers en geïnteresseerde bezoekers elkaar ontmoeten in een aangename en ongedwongen sfeer. Ongeveer 150 fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers laten het allernieuwste producten zien op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. De eerste 2 dagen van Design zijn bedoeld voor de professionele bezoekers. De laatste dag zijn ook particulieren en studenten van harte welkom.

  • Design District 2015 wordt gehouden van 3 t/m 5 juni 2015 in Taets Zaandam, meer informatie: www.designdistrict.nl.

Fleurig: Huis en Tuin 14 t/m 21 juni 2015 – Appeltern

Tijdens de beurs Fleurig, die maar liefst een week duurt, kun je alles op het gebied van tuinproducten bekijken, voelen, proeven en ervaren. Fleurig biedt een grote variatie aan producten en diensten, van tuinmeubelen en kunstobjecten tot deskundig advies. Je kunt er natuurlijk ook een heleboel tuininspiratie opdoen door de presentaties van hoveniers te volgen of de gratis speekuren van tuinarchitecten te bezoeken.

  • Fleurig: Huis en Tuin wordt gehouden van 14 t/m 21 juni 2015 in de tuinen van Appeltern, meer informatie: www.fleurig.nl.

Farm & Country Fair – 26 t/m 28 juni 2015, Aalten

De Farm & Country Fair in Aalten is echt belevenisfestival. Op een prachtige landelijke locatie vindt men talloze gevarieerde winkeltjes, honderden serieuze en ludieke activiteiten, bijzondere shows, creatieve aankleding en een gastvrije sfeer. Iedereen kan hier een heerlijke dag beleven. Het terrein, opgedeeld in meerdere themadorpen, is maar liefst 20 voetbalvelden groot en bevat totaal zo’n 400 stands. Je vindt hier een breed scala aan mooie kleding, decoratieve accessoires en handige gebruiksartikelen voor in huis en in de tuin. Het culinaire plein, meteen aan het begin van het terrein, staat propvol heerlijkheden dus de boterhammetjes kunnen gerust thuis blijven.

De Farm & Country Fair wordt gehouden van 26 t/m 28 juni 2015 aan de Dinxperlosestraatweg in Aalten, meer informatie: www.countryfair.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *