Woon- en tuinbeurzen in voorjaar 2015

meubel beurs fairDe lente is volgens de meteorologen begonnen, en dat is ook te zien aan de woonbeurzen die komend voorjaar plaatsvinden. Onderstaan een overzicht van de woon- en tuinbeurzen alsmede enkele countryfair-achtige evenementen in maart en april 2015. Voor zo ver wij weten is het compleet, maar we staan natuurlijk altijd open voor suggesties.

Lente Tuin & Woon Beurs – 6 t/m 8 maart 2015 – Zwolle

Wie geïnteresseerd is in producten en diensten die in het teken staan van wonen en tuinieren, kan gerust een bezoekje aan de Lente Tuin & Woon Beurs in Zwolle brengen. Hier kun je je laten inspireren door de nieuwste woontrendsen tuintrends, ook kun je ter plekke ontwerpen laten maken voor je tuin of woning. Verder kun je informatie opdoen via allerlei workshops en lezingen.

  • De Lente Tuin & Woon Beurs 2015 vindt plaats van 6 t/m 8 maart in de IJsselhallen in Zwolle, meer informatie: www.lentetuinenwoonbeurs.nl.

Second Home International – 13 t/m 15 maart 2015 – Utrecht

Wie meer informatie wil hebben over de mogelijkheden van een tweede huis in binnen- of buitenland, is bij Second Home International absoluut op de juiste plek. De beurs richt vooral op die medioren van deze samenleving die kopen voor puur vakantiegenot, of die op zoek zijn naar een plek om definitief naar toe te kunnen emigreren, of om een tweede woning als investering te kopen.

  • Second Home International 2015 vindt plaats van 13 t/m 15 maart 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht, meer informatie: www.secondhome.nl.

Tefaf Maastricht 2015 – 13 t/m 22 maart 2015 – Maastricht

Al jaren is de Tefaf Maastricht de meest gerenommeerde kunst en antiek beurs in de wereld. Zo’n 220 internationale antiekdealers presenteren er vele duizenden antiekstukken waarvan de kwaliteit, conditie en authenticiteit zijn gegarandeerd.

  • De Tefaf Maastricht 2015 vindt plaats van 13 t/m 22 maart in het MECC te Maastricht, meer informatie: http://www.tefaf.com.

Wonen&CO De Beurs – 19 t/m 22 maart 2015 – Groningen

In Groningen gaat op 19 maart alweer de tiende editie van Wonen&CO van start. Deze beurs is een mekka voor iedere woonliefhebber, de beurs wordt ieder jaar dan ook door meer dan 50.000 mensen bezocht om nieuwe ideeën opdoen voor woning en tuin, om leuke gadgets te bekijken en te proberen. Verder is er ook vermaak in de vorm van beeld en geluid, workshops klussen, bouwen en kunnen culinaire liefhebbers ook hun hart ophalen.

  • Wonen&CO 2015 vindt plaats van 19 t/m 22 maart in MartiniPlaza in Groningen, meer informatie: www.wonenenco.nl.

Beurs Eigen Huis – 20 t/m 22 maart 2015 – Utrecht

De Beurs Eigen Huis is een begrip, en zonder meer de grootste beurs van Nederland waar je informatie en inspiratie op kunt doen op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Een absolute must als je wilt gaan verbouwen of plannen voor een verbouwing hebt. Maar niet alleen voor binnen, er is ook van alles te zien en te leren op het gebied van tuinen.

Paasmarkt Marienwaerdt – 28 t/m 29 maart 2015 – Beesd

De Paasmarkt, die wordt georganiseerd op Mariënwaerdt te Beesd, is gratis te bezoeken. Je vindt op deze beurs zo’n 20 kraampjes met allerlei hippe, duurzame en vintage artikelen en lekker (biologisch) eten.

  • De Paasmarkt Marienwaerdt 2015 vindt plaats van 28 t/m 29 maart 2015 op Heerlijkheid Marienwaerdt bij Beesd, meer informatie: www.droomhome.nl.

Lentiade – 11 t/m 12 april 2015 – Den Bosch

De voorjaarsfair Lentiade werd voorheen georganiseerd in het Lingebos in Gorinchem. De beurs verhuist nu naar Den Bosch en heeft daar meer uitbreidingsmogelijkheden en is bovendien beter bereikbaar. De 6e Lentiade editie wordt dit jaar gehouden op het gebied van de Pettelaarse Schans, dat is een voormalig vestingeiland vlak bij de A2. En zoals de naam en de locaties al een beetje doen vermoeden, kun je op deze lentefair informatie en inspiratie opdoen op allerlei gebied, zoals country lifestyle, fair trade, kunst, mode, brocante, persoonlijke verzorging, tuinmeubelen, culinaire streekproducten en lekkernijen.

  • De Lentiade 2015 vindt plaats van 11 t/m 12 april op de Pettelaarse Schans in Den Bosch, meer informatie: www.eventtotaal.nl.

Salone Internationale del Mobile – 14 t/m 19 april 2015 – Milaan

Deze meubelbeurs die jaarlijks in Milaan wordt gehouden is dé internationale meubelbeurs waar je alles vindt op het gebied van meubeldesign & interieurontwerp, en waar ook bekende Nederlandse ontwerpers als Piet Boon hun nieuwe creaties zullen laten bewonderen.

  • De Salone Internationale del Mobile 2015 vindt plaats van 14 t/m 19 april 2015 in Milaan, meer informatie: www.cosmit.it.

Mocht je dit allemaal te veel vinden, dan kun je natuurlijk ook gewoon makkelijk vanuit de luie stoel je nieuwe meubels online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *