De wachtkamer inrichten met functioneel, stijlvol en sfeervol meubilair

bank-stationWie een wachtkamer voor zijn bedrijf, kantoor of praktijk moet inrichten, zal merken dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Op het eerste gezicht zou je zeggen dat een rijtje klapstoelen en een tafeltje wel zullen voldoen maar dat valt in de praktijk vaak tegen. Ten eerste zijn de wachtenden natuurlijk wel je klanten of patiënten, en die wil je toch wel een beetje op hun gemak stellen door ze comfortabel te laten zitten en de ruimte ook een beetje sfeervol en smaakvol in te richten. Ook als ze heel klein, heel groot of wat zwaarder zijn, of moeilijk ter been zijn.

Praktische, maar sfeervolle inrichting

Bovendien speelt de duurzaamheid van het meubilair natuurlijk ook een rol. Verder zou het fijn zijn als het meubilair ook nog eens niet al te gevoelig is voor vlekken en vuil en ook vrij eenvoudig is schoon te maken. Los van al die praktische zaken is het uiterlijk natuurlijk ook best wel belangrijk. Een leuke, sfeervol ingerichte wachtkamer stelt de mensen op hun gemak en draagt op die manier ook weer bij aan het zitgemak. Tegenwoordig ben je al lang niet meer beperkt tot saaie recht-tot-recht-aan stoelen, er zijn namelijk meer dan genoeg leuke en betaalbare designmeubels die ook vanuit praktisch oogpunt prima geschikt zijn om in de meeste wachtkamers te gebruiken.

dwdd-stoel-groenNeem nu dit vrolijk getinte “DWDD” stoeltje. Ja, die afkorting klopt, deze stoelen zijn ook te zien in het bekende televisieprogramma “De Wereld Draait Door”. De vrolijk getinte kunststof zitting biedt een prima pasvorm, is ongevoelig voor vuil en vlekken en is net als de stevige verchroomde poten ook nog heel makkelijk schoon te maken.

Dankzij de frisse groene kleur zal dit designstoeltje, dat ook nog eens heel betaalbaar is, van iedere wachtkamer een fleurig en vrolijk geheel maken. Uiteraard mag een bijpassende tafel, waarbij je natuurlijk kunt kiezen uit een lage tafel of een wat hogere leestafel, ook niet ontbreken, en maak je het interieur helemaal af met bijpassende kastjes, bijzettafeltjes, lectuurbakken, verlichting, de nodige decoratiematerialen. Als je nog wat extra sfeer wilt toevoegen dan zou je nog kunnen overwegen om wat planten neer te zetten. Houd er wel rekening mee dat die planten ook verzorgd moeten worden!

Designstoel in groen, wit en zwart

Vind je deze groene kleur toch iets te veel van het goede? Dan is het goed om te weten dat de “DWDD” stoel ook leverbaar is met een witte of zwarte zitting. En zo hebben we voor elk wat wils. Of het nu een designstoeltje is, een bijpassende tafel of ander meubilair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *