Strak, modern design, en ook nog betaalbaar

betaalbaar vintage modern design goedkoopEen modern en strak interieur is en blijft populair, vandaar dat de meubelspeciaalzaken daar een ruim assortiment van in de toonzaal hebben staan. Ook online zijn er genoeg mooie designmeubels te koop, er is een grote hoeveelheid webshops met allerhande soorten designmeubeltjes. Maar als we gaan kijken of die moderne meubels ook tegen een lage prijs worden aangeboden, komen we vaak van een koude kermis thuis. Echt betaalbare en mooie meubels zie je maar weinig, zeker als de stoelen en tafels er ook nog een beetje strak en modern uit moeten zien.

Betaalbare fauteuils

Dat het met name op het gebied van designstoelen en fauteils écht wel een stuk betaalbaarder, en zelfs heel goedkoop kan, laten we je zien in deze blog. We laten je namelijk een aantal moderne, strakke designstoelen uit ons assortiment zien die bijna binnen ieders budget passen en een aanvulling voor iedere woonkamer of een zitje op kantoor zulle zijn.

Panamera

Panamera design stoel goedkoopsteTen eerste de Panamera (€ 129,-). De naam doet denken een een luxe sportauto, maar in werkelijkheid is dit één van onze meeste betaalbare stoelen. En qua design precies wat we bedoelen: strak en modern.

De subtiele metalen voet met kruispoten laat de zitting van de stoel als het ware zweven boven de vloer. De Panamera fauteuil is leverbaar in zwart en antraciet PU bekleding.

Lefty Vintage

Left Vintage goedkope designstoelDe Lefty Vintage (€ 149,95) behoort ook tot onze meest betaalbare designstoelen. De term Vintage is hier een beetje misleidend, want de stoel heeft we degelijk een modern ontwerp, maar dan uit de vorige eeuw toen de eerste moderne meubelen populair waren.

Zo is deze stoel een mooie tussenvorm van vintage én modern design. Passend in ieder modern interieur, én een absolute aanwinst voor ieder interieur.

Barceloneva

Goedkoopste Barceloneva designstoelDe Barceloneva (€ 179,95) is ook één van onze populairste stoelen. Qua model komt de stoel enigszins overeen met de Lefty Vintage, maar is veel verfijnder afgewerkt. De Barceloneva is niet voor niets afgeleid van de prachtige en waanzinnig populaire Barcelona designstoelen.

Ondanks de mooie afwerking van de zitting en rugleuning is de Barceloneva, die in diverse kleuren leverbaar is, nog steeds heel betaalbaar. Bij veel meubelspeciaalzaken heb je voor dit bedrag vaak hooguit de keus uit enkele standaard eetkamerstoelen.

Kelke

Betaalbaar modern vintage designWie een wat aparte stoel zoekt, zou eens naar de Kelke (€ 119,95 ) kunnen kijken. Ook deze stoel heeft een knipoogje naar het vintage design en heeft ook elementen van de Barcelona stoel, maar past ook uitstekend in een modern interieur.

De bijzondere rugleuning van de Kelke geeft nét dat beetje extra aan een interieur dat anders misschien net té strak zou worden. Een mooie stoel voor mensen die een combinatie tussen een modern en een vintage of loft design zoeken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *