Sloten trends voor je woning

design sloten deur inbraakveiligEen woning er zo mooi mogelijk uit laten zien komt vaak op de kleinste details aan. Het zijn vele kleine dingen die in het geheel een groot verschil maken. Dingen die normaal heel saai zijn en vaak over het hoofd gezien worden kunnen qua design een wereld van verschil maken. Als we het bijvoorbeeld hebben over de deuren van je huis, dan zullen de meeste mensen zich misschien beperken tot enkel de kleur of de stijl van de deur. Echter zijn het de kleine details zoals de deurklink of zelfs het slot op de deur die ook een groot verschil kunnen maken in het geheel.

Trends voor deuren

Zoals gezegd zullen de meest mensen qua design van de deuren zich beperken tot enkel de bestaande deur in een kleur verven die past bij de rest van het interieur in huis. Ga je een stapje verder dan vervang je de deur met een exemplaar die ook qua vormgeving in je interieur past. Een oude antieke deur of juist een moderne met veel glas erin. De finishing touch voor een deur zit hem echter in de kleine details dat is bijvoorbeeld voor de binnendeuren een mooie deurklink en voor de buitendeuren kan er gekozen worden voor design sloten.

Design sloten

Vaak wordt gedacht dat er qua vormgeving van sloten maar weinig mogelijk is. Vroeger waren de sloten op een deur vrijwel altijd design sloten. De sloten werden immers voor iedere deur afzonderlijk op maat gemaakt. Nu heb je nog steeds de keuze om een antiek slot voor je deur te kopen, echter zullen deze niet bepaald inbraakveilig zijn. Dat is ook precies wat nu het probleem is. Veel mensen kiezen voor sloten die een keurmerk hebben die de inbraakveiligheid garandeert. Bij deze sloten is er qua design weinig variatie. Als je echter iets verder zoekt dan zijn er wel degelijk mooie design sloten te vinden die ook inbraakveilig zijn. Deze moderne sloten worden meestal in de stijl van een antiek slot gemaakt, maar zijn wel modern en beschermen goed tegen inbraak. Het zijn moderne sloten met het mooie design van de oudere sloten. Een dergelijk slot kan net die finishing touch aan je deur geven die je nodig hebt om de deur van je huis een volledig andere look te geven. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor design sloten ga dan eens langs bij de plaatselijke slotenmaker om te zien wat er allemaal verkrijgbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *