Retro meubeltjes: volop keus in nieuwe stoelen

retro stoeltjeVeel mensen denken bij retro meubilair en accessoires aan oude spullen. Maar dat hoeft helemaal niet, er worden immers genoeg nieuwe retro spullen gemaakt. Dat heeft zo zijn voordelen. Bij tweedehands meubelen heb je immers meestal te maken met beschadigingen, verweerde lak en meubeltjes die hun beste tijd misschien al hebben gehad. En als tweedehands retro meubilair wél in heel goede staat is, dan moet je er meestal de hoofdprijs voor betalen. Nog een uitdaging: als je een flinke eettafel hebt, is het meestal onmogelijk om 6 dezelfde tweedehands stoeltjes te vinden.

Nieuwe meubels bestellen is net zo makkelijk

Dan zou het een stuk makkelijker én voordeliger kunnen zijn om te kiezen voor nieuwe retro meubels. Je kunt er dan niet alleen net zo veel van kopen als je nodig hebt, maar hebt te maken met designmeubeltjes die helemaal nieuw zijn en waar je garantie op hebt.

Nog meer voordelen: geen eindeloze zoektocht langs handelaren, antiekzaken, rommelmarkten en brocantes, maar gewoon online bestellen. Makkelijk, snel en bovendien ook goedkoop.

Betaalbaar, en thuisbezorgd

Goedkoop? Jazeker, want ook trendy retro meubeltjes hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Sterker nog, zoals je in onze webshop ziet, zijn ze meestal heel betaalbaar. Naast het feit dat onze retro stoeltjes ronduit betaalbaar zijn, worden ze ook nog eens thuis bezorgd. Dat betekent dat je er verzekerd van bent dat je niet de hele auto vol hoeft te laden, en daarmee het risico loopt dat je mooie designstoeltjes worden beschadigd. Dan is het gewoon een stuk eenvoudiger om de stoelen gewoon thuis te laten bezorgen.

Volop keus qua model en kleur

Er is nog een voordeel: je hebt gewoon veel meer keus. We hebben immers heel veel verschillende modellen retro stoelen in ons assortiment. Zo zijn er de Rib stoelen, de tijdloze vlinderstoelen, de Consilium stoeltjes en de mooie Urban R design stoel. Stuk voor stuk prachtige klassiekers die helemaal aan je verwachtingen zullen voldoen. En dan spiksplinternieuw, betaalbaar en van prima kwaliteit. Bovendien kun je bij de meeste stoelen kiezen uit verschillende mooie kleuren. Iets wat je bij tweedehands meubilair niet vaak zult hebben. En zo zie je maar weer: nieuwe meubeltjes hebben zo hun voordelen. Oók als het om retro spulletjes gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *