Prachtige woonaccessoires van Ibride

surrealistische meubelsDit keer een blog over accessoires die wij niet in het assortiment hebben, maar die prachtig bij onze designmeubelen zouden passen. We hebben het over accessoires van het Franse merk Ibride. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in barokke accessoires.

Wie de website van Ibride bekijkt zal niet alleen merken dat de website an sich al een hele beleving is, maar ook dat dit merk een heel interessant programma heeft. Laten we een aantal elementen uit de collectie van iBride noemen:

Boekenkasten

ibride-boekenkastAls eerste noemen wij de bouwpakketten voor surrealistische boekenkasten. Ibride weet de functie van een boekenkast prachtig te combineren met de vorm van onder anderen een dier.

Er zijn verschillende modellen, ieder met de vorm van steeds weer een ander dier, en ook leverbaar in diverse kleuren. Heel fraaie eye-catchers die bovendien ook nog eens heel praktisch zijn.

Boekenkasten aan de wand

ibride wandkastVerder heeft Ibride ook een leuke collectie boekenkasten voor aan de wand. De voorzijde is steeds uitgevoerd met een surrealistische dierenprint.

Stuk voor stuk prachtige ontwerpen voor een ieder die een aparte, bijna unieke boekenkast wil. Ze zijn leverbaar in verschillende maten, al of niet voorzien van een prachtige print.

Wandkastjes

ibride- kastHet merk heeft ook een leuke serie met kleine wandkasten, die echt de moeite waard zijn.

Fraai als decoratie, nog fraaier als je deze kastjes een echt unieke plek aan de muur kunt geven.

Ze zijn leverbaar in diverse maten en kleuren.

 

Woonaccessoires

design bordenNaast bovenstaande zaken heeft het team van iBride ook een collectie nieuwe, antieke accessoires in het programma. Van vaas tot kunstobject, je vindt er echt van alles.

 

Meer info vind je op www.ibride.fr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *