Loungen? Natuurlijk in de perfecte loungesetting!

LoungenNiet alleen in de horeca is loungen een trend die ons allen aan het chillen heeft gezet. Thuis en op de zaak chillen we inmiddels ook maar al te graag. Vaak worden daar gewoon een paar oude banken voor opgeofferd, maar dat is op kantoor natuurlijk niet de ideale manier om een loungehoek te realiseren. Met name op de zaak kan het zeker geen kwaad als de ruimte zo wordt ingericht dat deze de perfecte setting vormt voor een goed en serieus gesprek in een gemoedelijke sfeer. Zaken doen, maar dan wel relaxed.

Representatieve loungehoek

Als we op de zaak een mooie loungeruimte in willen richten, dan moeten we zorgen dat de meubels representatief zijn. Geen oude spullen en ingezakte banken, maar een strak doch sfeervol ingerichte ruimte. Dat geldt niet alleen voor de meubels, maar ook voor de afwerking van de vloer en wanden, de eventuele raambekleding en verlichting. Uiteraard mag de bijpassende relaxte muziek niet ontbreken, er is dus ook een fatsoenlijke geluidsinstallatie nodig.

Nu hebben wij in onze webshop uiteraard alleen meubilair, dus dan beperken we ons ook de meubels voor de loungeruimte. Zoals gezegd zetten wij voor de loungehoek op kantoor in op wat strakkere, zakelijke meubels. Dat heeft als voordeel dat als we de loungehoek naderhand weer opdoeken, de investering in de stoelen, banken en tafeltjes niet meteen verloren is gegaan, de meubels passen daarna ook prima in de spreekruimte of directiekantoren. Laten we eens kijken wat wij zoal aan passend, betaalbaar meubilair voor een mooie loungehoek in ons assortiment hebben.

Daybed Barcelona

Barcelona daybed / sofa

Om te beginnen hebben wij een paar hele leuke banken annex sofa’s in onze webshop. Deze sofa’s zullen niet direct worden gebruikt om op te zitten, maar zijn wel in hoge mate sfeerbepalend. Hiernaast is de sofa, ook wel ‘daybed’ genoemd, van de serie Barcelona afgebeeld. Een mooi strak maar sierlijk model, leverbaar in rood, wit, zwart en donkerbruin leer. Uiteraard is deze bank ook perfect voor een dutje of powernap.

Bijpassende stoel

Barcelona lounge designstoelPassend bij de Barcelona sofa hebben we 2 designstoelen in ons assortiment. De eerste stoel heet, hoe kan het ook anders, ook Barcelona. Een sierlijk en comfortabel designstoeltje. Lekker laag en breed, voor een relaxte look en ontspannen zit.

Ontwerper Mies van de Rohe heeft deze klassiekers al in 1929 ontworpen, ze zijn een mooie, herkenbare en representatieve aanvulling op ieder interieur. We kunnen de Barcelona leveren in nog meer kleuren als de bank, namelijk in zwart, cognac, donkerbruin, rood, wit en crème. Ook zijn ze er in een exclusieve zwartbonte of roodbonte ‘cowhide’ look.

Strakker model: Barceloneva

Barceloneva designstoel lounge grijsWie een iets ander model designstoeltje prefereert, kan ook eens kijken naar de Barceloneva. Dit designstoeltje heeft een kunstlederen zitting. In tegenstelling tot de opvallend gestyleerde chroomkleurige poten van de Barcelona heeft de Barceloneva een strakker onderstel met een sledevoet.

Ondanks die andere voet past ook deze uitstekend bij de bovengenoemde sofa. De Barceloneva is overigens leverbaar in wit, paars, donkergrijs en zwart.

Wat voor alle drie de genoemde meubels geldt: ze zijn heel betaalbaar, en van prima kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *