De mooiste goud- en okerkleurige woonaccessoires

okergoud herfstWe hebben er laatst al over geschreven: dé woonkleur van 2016 is okergoud. Een kleur die je vaker tegenkomt dan je op het eerste gezicht zou denken. Als we ons interieur volgens de laatste woontrends in willen blijven richten, zullen we dus ook wat okergoud in ons interieur willen aanbrengen.

Om alles een beetje betaalbaar te houden hoeven we daar niet meteen ons hele huis opnieuw voor in te richten. We kunnen dat daarom beter oplossen met wat mooie accenten. Dat kan op allerlei manieren: met mooie kussens, plaids, kleden, kleinmeubilair en allerhande leuke accessoires. Uiteraard kunnen ons interieur als we willen daarbij ook opwaarderen met wat leuk designmeubilair. Om te voorkomen dat we bij iedere nieuwe woontrend ook nieuw meubilair moeten kopen, kunnen we die designmeubelen daarom het beste een beetje tijdloos houden.

Woonaccessoires

Eén van de leukste manieren om die leuke trendy kleuren in ons interieur te krijgen, is door wat leuke woonaccessoires te gebruiken. Die bieden alle mogelijkheden om allerlei mooie kleurschakeringen aan te brengen. Zo hoeven we ons niet alleen tot die ene kleur okergoud te beperken maar ook allerlei bijpassende kleuren kiezen. Op die manier houden we ons interieur levendig en lijkt het ook niet alsof we heel erg op die ene trendy kleur focussen.

Een ander voordeel van woonaccessoires is de variëteit aan materialen die we aan kunnen brengen. Aardewerk, steen, glazuur, textiel, hout en metaal hebben immers hun eigen structuur en brengen zo ook hun eigen sfeer aan in het interieur.

We hebben een paar voorbeelden van leuke woonaccessoires voor jullie opgezocht, die heel mooi illustreren wat we bedoelen:

Textiel

Met het kussentje gaven we al een mooi voorzetje wat je allemaal met textiel kunt doen. Dat is echt de ideale manier om sfeer aan je ruimte te geven, en die ruimte om te toveren in een heel andere stijl. Dus ook dé manier om je kamer aan te passen aan de laatste (2016) woontrends. Of je het nu doet met gordijnen, vloerkleden, kussens, draperieën, tafelkleedjes of een grand foulard of wat dan ook: stof bieden oneindig veel mogelijkheden.

Binnen die toepassingen kun je ook weer alle kanten op en kun je naar hartenlust combineren met alle mogelijk stoffen, dessins en kleuren. Daarbij is het leuk om een mooi mix te maken van effen stof, of met streepjes, geometrische vormen, stipjes of bloemetjes, je kunt het niet gek genoeg bedenken. Ook hier weer een paar voorbeelden:

Designmeubels

En zo kun je je aan alle kanten uitleven in je interieur, zonder ieder jaar enorme uitgaven te doen om het aan de laatste woontrends aan te passen. Dat houdt het ook betaalbaar en biedt weer wat bestedingsruimte om aan leuke designmeubels uit te geven. Ook hier hebben we weer een paar suggesties, dit we ditmaal in onze eigen webshop voor jullie hebben uitgezocht, namelijk de Cross Vintage, Lefty en Costas. Alle in terra/cognac, prima passend bij het trendy okergoud maar ook heel tijdloos.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *