Lekker relaxen in de tuin

goedkope relaxstoel loungestoelAl zou je het aan het weer niet zo gauw zeggen, maar de zomer komt er echt aan. Iets wat daar absoluut bij hoort, is het relaxen in onze tuin of ons terras. Dat kan natuurlijk in een standaard tuinset, ligstoel of loungeset, maar er zijn ook mooie design- en relaxstoelen voor in de tuin. En om het compleet te maken, is een hangmat is natuurlijk echt ideaal.

De meeste bezoekers komen hier omdat ze op zoek zijn naar betaalbare designstoelen voor de huiskamer, wachtkamer of praktijkruimte, we hebben echter ook heel veel leuke stoelen en hangmatten voor de tuin en het terras in ons programma.

Loungestoel “Relax”

goedkope relax stoel tuinLaten we meteen maar beginnen met één van onze mooiste loungestoelen voor de tuin of terras. Deze kunststof designstoel is heel betaalbaar maar heeft toch een mooie, luxueuze uitstraling.

Uiteraard ontbreekt het ook niet aan zitcomfort, want in deze stoel kun je echt lekker relaxen. Deze stoelen zijn alleen in het geel, maar ook in wit, grijs en zwart kunststof verkrijgbaar.

Belle

Rattan loungestoel design rotanDe naam van deze loungestoel betekent mooi in het Frans. Dat klopt in dit geval perfect, want de Belle is één van onze mooiste loungestoelen. Een stoel die net zo goed zit als hij er uit ziet. Het aangename comfort komt onder meer doordat de stoel van rattan is gemaakt.

De Belle is wat minder voordelig dan bovenstaande Relax stoel, maar we hebben het hier dan ook over een handgemaakte stoel in een prachtig design. Een stoel die niet alleen prachtig in de tuin of op het terras staat, maar ook prachtig in de serre of huiskamer past.

Fresh

betaalbare terras stoel kunststofOok deze stoel doet zijn naam eer aan. De Fresh is namelijk een stoel in een verfrissend design, en is bovendien leverbaar in een groot aantal frisse kleuren.

De kunststof zitting met de gewelfde, geïntegreerde armleuningen en hoge rug geven de stoel een prima zitcomfort. Het onderstel is van gelakt, duurzaam aluminium. Een van onze allerleukste designstoelen, en bovendien écht heel betaalbaar.

Hanging Chair

betaalbare hanging chairWe beginnen bij normale relaxstoelen, maar gaan heel langzamerhand richting de hangmatten. Deze hangstoel past dan niet alleen mooi in het rijtje, maar ook op ieder terras of in een beschut hoekje in de tuin, of in de serre.

Een heerlijke stoel om een boek te lezen, naar muziek te luisteren of om zomaar te relaxen en ontspannen van de zomer te genieten. Het frame van deze hanging chair is van gepoedercoat staal, het “ei” is van kunststof rattan. Deze hangstoel is verkrijgbaar in zwart, bruin en wit.

Hangmat Java

goedkope hangmat onderstelAls je heerlijk uit wilt rusten, dan is de Java hangmat daar natuurlijk ideaal voor. De hangmat is gemaakt van katoen en rust op een frame zodat je niet op zoek hoeft naar een paar stevige bomen om de hangmat tussen te hangen.

Het frame, dat vervaardigd is van gepoedercoat staal, is uiteraard verstelbaar zodat iedereen zijn favoriete instelling kan bepalen. De natuurlijke uitstraling van de katoenen hangmat wordt bovendien versterkt door de dwarshouten, die van pijnhout zijn gemaakt.

Hangmat Camps Bay

luze betaalbare hangmat poten frameOok deze hangmat, die tot onze luxueuzere modellen behoort, steunt op een stalen frame zodat je de hangmat, zonder bomen of andere bevestigingspunten, op iedere gewenste plek in de tuin, op het terras of op het balkon neer kunt zetten. Uiteraard kun je de hangmat ook meenemen naar de camping of recreatiewoning.

Deze comfortabele hangmat is gemaakt duurzaam en sterk polyester. Wie een maatje groter zoekt: deze hangmat is ook verkrijgbaar in een XL formaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *