De mooiste interieurdesign blogs van februari

interieir design weblogsVorige maand zijn we begonnen met een overzicht van een aantal mooie weblogs op het gebied van wonen, interieurs, meubels en lifestyle. Net zoals wij hopen dat deze weblog onze lezers de nodige inspiratie en informatie biedt, zijn wij van mening dat het, als iemand geïnteresseerd is in meubel- en interieurdesign, het heel leuk en inspirerend kan zijn om zo nu en dan wat internationale blogs op dat gebied te volgen. Ook deze maand hebben wij weer een aantal leuke designblogs voor je gevonden.

Adelto

Bij deze weblog gaat het vooral om plaatjes kijken. Maar wel hele mooie plaatjes. Het Engelse Adelto gunt ons namelijk een kijkje in talloze prachtige interieurs. Het aanbod is niet alleen groot, maar ook veelzijdig. Niet alleen leuk als inspiratie, maar ook heerlijk om lekker bij weg te dromen.

Popsugar

Eigenlijk is dit meer een lifestyle blog, de sectie ‘Living’ van Popsugar is echter echt de moeite waard om eens lekker door te klikken. Je vindt er diverse artikelen vanaf een aantal trucs met betrekking tot het inrichten, een aantal decoratietips en allerhande nieuws en artikelen over meubilair en accessoires.

Curbed

Nog zo’n heerlijke blog. Curbed is veelzijdig, want behalve over design schrijft het ook over diverse technologische ontwikkelingen. Leuk is ook het feit dat het er ook een aantal panden in allerlei prijsklassen worden uitgelicht, een duidelijke mening over architectuur heeft en uit de doeken doet hoe deze panden zijn ingericht of in zouden kunnen worden gericht.

Mad about the house

Tsja, de titel zegt eigenlijk al genoeg. Mad about the house is een weblog van een financieel journaliste die helemaal gek is op interieurdesign. Ze schrijft over van alles en nog wat. Over accessoires, haar eigen interieur en over allerlei andere interieurs die ze her en der tegen komt in haar dagelijkse bestaan.

VosgesParis

Voor wie gek is op industriële en loft interieurs, mag deze weblog zeker niet overslaan. VosgesParis schrijft er niet alleen heel vaak, maar ook heel veel over. Uiteraard mét een grote hoeveelheid prachtige foto’s van loft interieurs en soortgelijke.

Beeldsteil

De naam doet vermoeden dat dit een Nederlandse blog is. Dat is het ook wel, maar Wendy, die deze blog onderhoudt, schrijft deze blog toch in het Engels. Beeldsteil is een uitgebreide blog die al sinds 2009 schrijft over alles wat met lifestyle en design te maken heeft.

My Scandinavian Home

Nog zo’n prachtige weblog. Ditmaal een blog over Scandinavisch design. My Scandinavian Home beschrijft een groot aantal Scandinavische interieurs. Leuk omdat je er nogal wat dingen worden besproken die je niet zo snel met Scandinavisch design zou associëren.

Decorator’s Notebook

Dit is een weblog met een bijzonder doel. Maar hij is ook bijzonder omdat hij door een broer en zus wordt onderhouden. Bethan and Joe hebben een missie, zij willen namelijk laten zien dat maatschappelijk verantwoord en mooi design hand in hand kunnen gaan. Hun blog, de Decorator’s Notebook, is daarom een mooie plek om van alles te lezen over fair trade, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam design.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *