Fabulous Felty. Leukere stoeltjes zijn er bijna niet!

fabulous felty, design chairEr zijn stoelen waar je gewoon helemaal vrolijk van wordt als je ze ziet. De Fabulous Felty is daar zo’n voorbeeld van. Het model is niet alleen heel elegant, het is ook heel opvallend. Echt zo’n stoeltje dat je overal neer zou willen zetten. De Fabulous Felty staat niet alleen perfect bij de eettafel, je kunt er ook een leuk zitje in de serre mee maken, of zo’n gezellige zitje in de erker, of gewoon in de slaapkamer van één van de kinderen.

Dat geldt natuurlijk niet alleen voor thuis, maar ook voor een bedrijf. Ook op een bedrijf zijn er talloze plekken waar een leuk zitje een mooie aanvulling zou zijn. Naast de waterkoeler of bij de koffiemachine, een klein vergaderhoekje, een wachtruimte en natuurlijk ook in de bedrijfskantine.

Moeiteloos te combineren met al het meubilair

Het fraaie, neutrale maar ook heel elegante model van de Fabulous Felty laat zich moeiteloos combineren met ander, voornamelijk modern meubilair. De designstoeltjes zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Niet alleen in de standaard kleuren grijs en zwart, maar ook in frisse, felle kleuren zoals rood, groen paars en geel. Uiteraard is een collage van kleuren ook heel leuk. Je maakt met de Amazing Felty een saaie personeelskantine in een handomdraai tot een vrolijke ruimte waarin het echt met plezier koffie drinken en lunchen is.

Fabulous Felty: leuk én betaalbaar

Amazing Felty goedkope design stoelHet mooie aan de Fabulous Felty is, dat dit ook nog een heel betaalbare designstoel is. Sterker nog, we zouden hem gewoon goedkoop willen noemen. Waar anders vind je een elegante stoel met een comfortabele wollen zitting, een goed voorgevormde rugleuning en een prachtig onderstel voor minder dan 100 euro? En dan heb je ook nog een erg comfortabele zit. Als je kiest voor een zwarte of gele Fabulous Felty kun je kiezen uit een chroomkleurig en zwart onderstel, de paarse, blauwe, grijze, groene en rode Fabulous Felty is uitsluitend leverbaar met een chroomkleurig onderstel.

De Fabulous Felty is dan ook niet voor niets één van onze best verkochte designstoelen. Mooi, comfortabel, betaalbaar en keus uit verschillende kleuren en kleurcombinaties. Wat wil een mens nog meer? Nou, een korte levertijd misschien? Géén probleem, dat zit bij ons wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *