Dr. Wood, een eerlijke, houten eetkamerstoel

Dr. Wood eetkamerstoel. Hout, wit, rood en zwartHouten eetkamerstoelen blijven een soort van magische aantrekkingskracht houden. Wat is er immers ook mooier dan stoelen van een puur en natuurlijk materiaal? Zelfs als ze, zoals deze Dr. Wood eetkamerstoelen, dekkend gelakt zijn zie je nog in één oogopslag dat dit houten stoelen zijn. Nu is de Dr. Wood ook wel een vrij bijzondere, en daardoor ook één van de mooiste houten eetkamerstoeltjes die er te koop zijn.

Eerlijk hout, gelakt in mooie kleuren

Ten eerste onderscheidt de Dr. Wood zich van andere houten eetkamerstoelen doordat deze uitsluitend leverbaar is in een gelakte uitvoering. Als koper kun je kiezen of je de witte, zwarte of rode eetkamerstoel het beste bij je interieur vindt passen. Je zou natuurlijk ook een combinatie van twee, of zelfs drie, kleuren kunnen maken.

Ideale combinatie met natuurlijke materialen

Het mooie van deze gelakte eetkamerstoelen is dat je in een interieur waar je misschien toch al met veel natuurlijk materialen werkt, geen overkill aan houttinten krijgt. Als je bijvoorbeeld al een houten vloer hebt, en ook een houten eettafel, dan voeg je er nog meer hout aan toe. Omdat een beetje contrast qua tinten en kleuren toch wel erg wenselijk is, is het gebruik van een rode, witte of zwarte eetkamerstoel zoals de Dr. Wood een prima oplossing. De kleuren laten zich uitstekend combineren, de kamer wordt er een stuk levendiger door zonder dat de natuurlijke uitstraling van de eetkamer er door wordt aangetast.

Comfortabele zit

houten eetkamerstoel comfortabel loft stijlDe stevige, robuuste vorm met de rondlopende rugleuning van de Dr. Wood heeft nog meer voordelen. De stoel zit namelijk ook gewoon heel lekker.

De iets achterover neigende zitting is niet alleen lekker ruim maar ook een beetje gebogen, in combinatie met de steun van de rugleuning kun je zo lekker je eigen ‘zit’ vinden. Lang en gezellig tafelen en natafelen is dus iets waar de Dr. Wood bij uitstek geschikt voor is.

Je eigen kleurcombinaties met behulp van kussentjes

De Dr. Wood kan natuurlijk prima worden voorzien van een kussen, of kussentje. De spijlen van de rugleuning van de Dr. Wood zijn hier natuurlijk ook heel handig om het kussentje met een paar lintjes of lusjes aan vast te maken, zodat het niet verschuift of valt.

Een kussentje op de Dr. Wood zit niet alleen nóg comfortabeler, maar opent ook de weg voor hele leuke kleurencombinaties. Denk bijvoorbeeld eens aan een eettafel met rondom witte Dr. Wood eetkamerstoelen, die ieder een kussentje in een andere kleur hebben. Of alleen oranje en paarse kussentjes. Een andere combinatie is bijvoorbeeld een rode Dr. Wood met een kussentje in wit met roze, waarmee de Dr. Wood weer een mooie aanvulling voor een meisjeskamer is.

Perfect passend in loft interieur

Wie zijn huiskamer heeft ingericht in een loft stijl, zal merken dat de Dr. Wood ook daar prima past. Dat geldt met name voor de zwart gelakte uitvoering, die zich natuurlijk uitstekend laat combineren met de meer industriële kleuren en materialen zoals metaal, beton en steen. Ook hier komt het prima uit dat de Dr. Loft kan worden voorzien van een kussen, want dat past weer prima in het wat meer ‘rommelige’ beeld dat we zo graag in een loft interieur zien.

Ook voor de kantine of wachtkamer

Omdat de Dr. Wood tegen ene stootje kan, is het natuurlijk ook ene uitstekende stoel voor wat praktischer toepassingen. Doordat de stoel niet alleen lekker robuust is maar ook een heel toegankelijk en vriendelijk uiterlijk heeft, is de Dr. Wood ook geschikt om bijvoorbeeld in de wachtkamer van een verloskundigenpraktijk, groepspraktijk of wat dan ook toe te passen.

De Dr. Wood kan door middel van een passend kussentje ook prima aansluiten bij de huisstijl van een bedrijf of vereniging. Kussens zijn er kant en klaar al in allerlei kleuren te koop, maar kunnen ook op maat worden gemaakt of zelfs worden voorzien van teksten of logo’s. Zo kan de beleving van een merk of club eenvoudig in de kantine van een bedrijf of vereniging worden doorgezet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *