Deze designstoelen passen bij de laatste woontrends

woontrends 2016 trendy passend

Het nieuws over de laatste (2016) woontrends is de laatste tijd uitgebreid aan de orde geweest. Het komende woonseizoen gaan we meer ronde, natuurlijke vormen zien, liefst in lichte, ietwat vrolijke kleuren, waaronder veel huid- en poedertinten. De trendwatchers noemen verder ook natuurlijke kleuren, waaronder mosgroen, gecombineerd met steen- en metaaltinten. Een stukje reliëf past daar ook prima bij, evenals alles wat met haakwerkjes en geometrische vormen te maken heeft.

design stoelen goedkoop

Op zoek naar betaalbare designstoelen? Je vindt in onze webshop alle mogelijke soorten en maten designstoelen. Snelle levering uit voorraad en prima service!

Zoals onze bezoekers en klanten van ons gewend zijn, passen wij ons assortiment voortdurend aan aan de nieuwste trends op het gebied van interieur en design. Omdat woontrends bovendien langer meegaan dan vandaag hebben wij ook een groot aantal design meubelen die we al wat langer in het assortiment hebben maar prima bij de huidige woontrends aansluiten. Een kort overzichtje van design stoelen die prima passen bij de allernieuwste trends:

Designstoel Cooper in mosterd met bruin

Cooper desingstoel natuurlijke kleurenHier zien we duidelijk die combinatie van ronde vormen en natuurlijke tinten. Verder is het ook een heerlijke comfortabele stoel met een design dat menigeen aan zal spreken. De ronde vorm en warme tinten maken hem ook heel toegankelijk, dit is zo’n stoel waar je zonder aarzeling in gaat zitten.

De Cooper is niet alleen een prima stoel voor aan de eettafel, waar de comfortabele bij lang en gezellig natafelen absoluut zal worden gewaardeerd, maar ook als bijzetfauteuil. De rondlopende rugleuning en het lekkere dikke kussen zorgen ervoor dat de gasten zich absoluut op hun gemak zullen voelen in de Cooper design stoel.

Consilium Woody in warm geel

Designstoel vintage nieuw geelDit is één van de nieuwere modellen uit onze populaire reeks Consilium designstoelen. Deze stoel ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heel betaalbaar. De mooie lichte kleur van de zitting past perfect bij de laatste woontrends, het hout past prima bij de trend naar natuurlijke kleuren en ook de ronde vormen zijn helemaal hedendaags en passen bij de “ei-vormen” die we in de laatste woontrends zien.

De heldere maar evengoed warme kleur is bovendien prima geschikt om een wat donkere, sombere eethoek mee op te vrolijken. Kortom: deze gele Consilium Woody is een absolute aanrader.

Loungestoel Belle in rattan en wit

slaapkamer loungestoel leukEén van de aspecten in de nieuwe woontrends is het multifunctionele gebruik van de slaapkamer. We gaan onze slaapkamer de komende tijd niet alleen gebruiken om te slapen, maar ook om te eten, werken en relaxen. Wat het relaxen betreft, is de hiernaast afgebeelde Belle loungestoel natuurlijk ideaal.

Dus: hoog tijd om die saaie rechter stoeltjes die nu op de slaapkamer staan naar de kringloop te brengen en in plaats daarvan de Belle neer te zetten. De mooie natuurlijke tinten en de relaxte vorm geven de slaapkamer een heerlijke ongedwongen sfeer. Denk ook even aan dat leuke bijzettafeltje voor je woonmagazines en je kopje muntthee!

Costas eetkamerstoel in nubuck, chroom en terra

trendy vintage stoel chroom retroOm je interieur volgens de laatste trends in te richten hoef je niet alles perfect binnen die nieuwe woontrends aan te passen, je kunt ook kijken naar spulletjes die er gewoon goed bij passen. Onze Costas eetkamerstoelen doen dat bijvoorbeeld. De verchroomde voet past overal bij en de terrakleurige bekleding van nubuck sluit mooi aan bij de trendy, natuurlijke steen-, poeder- en aardetinten.

Omdat het echteen stoel is die bij zowel een modern, een tijdloos en een meer vintage interieur past is de Costas een echte alleskunner. Een fijne stoel voor aan de eettafel, vergadertafel of gewoon aan de keukentafel, die je ook goed als bijzetfauteuil kunt gebruiken.

Bijpassend is óók goed!

Zoals we aan de hand van de Costas stoeltjes hierboven illustreren gaat het er ook om dat je ook kunt kijken naar meubels die niet helemaal trendy hoeven te zijn, zolang ze er maar goed bij aansluiten. Een wat neutraler model heeft dan het voordeel dat deze wat langer meegaat zodat je ook wat langer plezier zult hebben van je aankoop. En daar gaat het ons uiteindelijk wél om: tevreden klanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *