De mooiste interieur design blogs

Interieur design retro loftNatuurlijk vinden wij dat deze blog ook al de moeite waard is om regelmatig te bezoeken, maar er zijn nog meer mooie blogs op het gebied van interieur en design. In dit artikelen geven we je een overzicht van internationale blogs over interieur design die wij zelf regelmatig lezen om wat inspiratie en informatie over designmeubelen en inrichting op te doen.

From the right bank

Deze blog gaat vooral over het decoreren en leuke accessoires. De blog wordt geschreven door Ally, en zij omschrijft op een leuke manier hoe zij haar eigen woning sfeervol inricht met leuke accessoires. Ook beschrijft zij interieurs die zij tijdens haar reizen en vakanties tegenkomt. Je vindt er dus ook wat foto’s en blogs over internationaal interieurdesign. Leuk om te lezen hoe Ally haar wat meer Amerikaanse smaak weet te combineren met elementen die zij bijvoorbeeld in Europa ziet.

The Designer Pad

Nog zo’n blog die je meeneemt naar prachtige interieurs van hotels en andere gebouwen. Ook vind je er leuke voorbeelden over het aankleden van je interieur met mooie accessoires. De blog is van Eduardo, een “Fashion Designer turned Interior Designer” die op subtiele wijze laat zien hoe je accessoires op de meest fantastische manieren kunt combineren. Ook draagt Eduardo de nodige oplossingen voor bijvoorbeeld kleinere woonruimtes aan, en laat hij zien dat ook daar nog genoeg mogelijkheden voor een prachtig design interieur zijn.

Styleture

Een blog die puur over interieurdesign in de breedste zin van het woord gaat. Van accessoire tot gamestoel, van retro tot modern. Veelzijdig en geïllustreerd met mooie foto’s, en daardoor leuk om lekker door te klikken. ook deze blog heeft Amerikaanse roots, maar daarom is deze juist des te interessanter als je inspiratie voor je loft interieur zoekt.

Trendoffice

Op deze blog vind je nieuws en korte verslagen over diverse interieurtrends, en nieuws van diverse internationale meubelbeurzen. Veelzijdig, want het nieuws gaat van keuken tot badkamer en van een strakke designstoel tot complete interieurs.

Desire to Inspire

Hier vind je duizenden artikelen over de meest uiteenlopende interieurs. Voor een groot deel niet direct de stijl en smaak zoals wij in Europa gewend zijn, maar evengoed meer dan genoeg leesvoer om een paar uurtjes gezellig door te bladeren en je ook de nodige inspiratie te bieden om je woning of praktijk nog mooier in te richten.

Designaddict

Zoals de naam al doet vermoeden gaat ook hier alles over design. De blog laat in dit geval accessoires en losse meubelstukken zien. De nadruk ligt hier vooral op vintage, retro en Scandinavisch design. Leuk is dat Design Addict ook linkt naar zaken die ze op andere blogs hebben gezien, er gaat op die manier een hele wereld voor je open. Voor je het weet zit je de hele regenachtige zondagmiddag rond te klikken op interieur- en designblogs van over de hele wereld.

LikeModern

Een blog die net als deze blog bij een webshop hoort. Ze biedt ook de nodige inspiratie en tips voor betaalbaar design inrichtingen voor woningen, praktijken en kantoren. De slogan “Design Inspiration for affordable modern living” zegt eigenlijk al genoeg. De website is ingedeeld in thema’s dus je vind hier al snel de weg naar bruikbare tips voor je interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *