De leukste woonaccessoires

woonaccessoires en kussens

Om je interieur met leuke designmeubeltjes nog gezelliger te maken, zijn woonaccessoires natuurlijk onontbeerlijk. Ze brengen sfeer, kleur en licht in je interieur. Onze redactie maakte een tochtje langs een aantal webshops met leuke accessoires die jouw huiskamer, keuken, eetkamer of slaapkamer nóg leuker en gezelliger kunnen maken.

Designlemonade

We gingen eerst even kijken op de website van Designlemonade. Daar hebben we een heleboel leuke accessoires gevonden waar we een mooie selectie uit hebben gemaakt.

Kussentjes

Laten we beginnen met kussentjes, of beter gezegd: kussenhoezen. Van links naar rechts zijn dit de Twirre, Twin, Zigzag, Marble Curry en de Decay. Stuk voor stuk kussens waarmee je een heleboel sfeer in huis kunt toveren. Of je ze nu op de bank legt, of op een stoel, of lekker op je bed drapeert, kussentjes kun je noot genoeg hebben.

gezellige kussentjes voor de zithoekDraadmanden en schalen

We vonden er nog meer leuke spulletjes, dit keer om spullen in op te bergen: een ontzettend leuke roze draadmand, een mooie zwarte opbergschaal die ze in 2 maten hebben, en een leuk minitafeltje:

accessoires opbergen

Artdecowebwinkel

Op ArtDecowebwinkel.com vonden we ook een aantal leuke accessoires. Deze winkel biedt een een flink assortiment waar iedereen die van oudere of brocante spulletjes houdt, wel kan slagen.

Spiegels

Zo vonden we er onder anderen een aantal hele leuke spiegels. Het leuke van spiegels is dat ze door het spiegelende effect niet alleen een soort van verdieping in je interieur aanbrengen, maar ook voor een leuker lichtspel kunnen zorgen. Ideaal om een extra dimensie toe te voegen aan je loft- of art deco interieur. Wij hebben de volgende spiegels voor je geselecteerd, maar er zijn er nog veel meer:

woonaccessoires  art deco loftspiegels

Tiffany lampen

Nu biedt die website nog veel meer keus, dus we zijn nog niet klaar. Want wat is er nou leuker  voor een loft interieur dan Tiffany lampen? Juist, daar hebben we ook meer dan genoeg van gevonden, en weer een kleine selectie van echt heel leuke en originele Tiffany lampen:

tiffany loft design lampen art deco interieur

Fotolijstjes

Om dat extra persoonlijke tintje aan je interieur te geven, is een mooi fotolijstje een onmisbare accessoire. Niet die onooglijke, strakke dingen, maar iets meer sfeer. Deze bijvoorbeeld:

vintage industriële fotolijstjes accessoires

Drooma

Deze webshop biedt weer een heel ander assortiment woonaccessoires. Kaarsen, kussentjes, fruitschalen, opbergspullen, enzovoorts. De accessoires van Drooma zijn weer in een iets andere stijl, maar zo kun je tenminste de broodnodige variatie in je interieur aanbrengen, dat natuurlijk ook net voor dat persoonlijke sfeertje zorgt.

Vazen, kandelaars, fruitschalen en zeepjes

Dit zijn ook ideale accessoires om leven en sfeer in de brouwerij te brengen. Ze zijn veelal van glas of keramiek, zodat ze transparant zijn of het licht weerkaatsen. En wederom hebben we wat leuke spullen voor je uitgezocht:

vintage vazen kandelaars betaalbaar design

CreativesByPL

Deze webshop biedt weer een heel ander assortiment. Heel divers, met allerhande kussens, tassen, accessoires voor kinderkamers, poefen en het nodige opbergmateriaal.

Gebreide zitkussens, poefen, manden

Wij vinden vooral de zitkussens, poefen, mandjes en kussentjes van CreativesByPL prachtig om een industriële inrichting wat meer human touch te geven, dus daar hebben we onze favorieten van uitgezocht:

zitkussens poefen loft interieur leukste

Woonaccessoires te kust en te keur

Mooie, liefst betaalbare, designmeubels vormen de basis voor een mooi interieur. Maar  woonaccessoires zijn onontbeerlijk om je huis net dat extra beetje kleur, sfeer en een persoonlijk tintje te geven.

Met een klein beetje zoeken vind je genoeg webshops met prachtige woonaccessoires. Wij hebben ze nu van webshops gehaald, maar in de fysieke winkels en op brocantes en rommelmarkten is natuurlijk nog veel meer te vinden. En, niet te vergeten: de vrijmarkten op Koningsdag, eind deze maand. Wij wensen je veel veel zoek-, snuffel- en niet te vergeten: woonplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *