De leukste stoelen voor de bedrijfskantine

bedrijfskantine meubilairNu de feestdagen er weer aan komen, is vaak ook de gelegenheid gekomen om ons af te vragen of de inrichting van de bedrijfskantine qua sfeer en beleving nog steeds wel dé ideale plek is waar de medewerkers en collega’s elkaar ontmoeten om koffie te drinken en hun lunch te nuttigen. De bedrijfskantine is immers dé plek waar de collega’s elkaar vrijelijk kunnen ontmoeten, door alle lagen, rangen, standen, functies en afdelingen heen. Zij ontmoeten elkaar niet alleen tijdens de dagelijks terugkerende pauzes, maar ook tijdens de bijzondere momenten zoals de kerst- en nieuwjaarsborrel.

Wat bij al deze gelegenheden geldt, is het feit dat personeelsleden er goede, diepgaande, oppervlakkige en soms ook weer zakelijke of juist feestelijke gesprekken en ontmoetingen kunnen hebben. De inrichtingen het meubilair van de kantine Dat vraagt dus nogal wat van de inrichting en het meubilair van de bedrijfskantine. Enerzijds moet deze natuurlijk praktisch en doelmatig zijn ingericht, anderzijds moet de kantine ook enigszins zakelijk zijn, en daarbij natuurlijk ook de nodige gezelligheid en sfeer bieden.

Geschikt meubilair voor de kantine

Ook het meubilair van de bedrijfskantine, dus de tafels en stoelen, dient een mix van toepassingen én een mix van sferen samen te brengen. Dat hoeft niet meteen een complete verbouwing te betekenen. De kantine kan namelijk ook gewoon een lekkere opfrisbeurt krijgen door de stoelen te vervangen. De doelmatige, praktische en functionele en maar tegelijkertijd ook behoorlijk saaie en vooral sfeerloze stoelen hebben hen beste tijd gehad, vervang die daarom eens voor een stel designstoelen die wél sfeer bieden. Uiteraard dienen ze evengoed praktisch en functioneel te zijn.

Dat kan ook prima. Er zijn namelijk genoeg designstoelen die voor zowel zakelijke als meer informele doeleinden te gebruiken zijn zodat je daarmee in een handomdraai de perfecte manier hebt om de inrichting van de bedrijfskantine een mooie opfrisbeurt te geven en aan te passen aan de manier waarop deze gebruikt wordt.

Stoelen in alle soorten en maten

Wie een kijkje in onze webshop met designmeubelen neemt, ziet dat we een behoorlijk grote en veelzijdige collectie stoelen hebben die niet alleen geschikt zijn voor gebruik bij de eettafel, maar ook in de vergaderrruimte en natuurlijk ook in de bedrijfskantine. We hebben ze in alle mogelijke soorten en maten, van een eenvoudige kunststof stoel tot een designstoeltje met stoffen bekleding en houten pootjes. Wij raden aan om eerst goed te kijken welke stoelen praktisch genoeg zijn. Het is immers niet handig om mensen met werkkleding op stoelen met stoffen bekleding te laten zitten.

Ook de kleur is van belang, die heeft namelijk een grote invloed op de sfeer en beleving van de ruimte. Wat vaak heel leuk kan zijn, is het gedoseerd gebruik van stoelen in verschillende kleuren. Door het kiezen van de juiste mix aan kleuren kan zo precies de juiste balans tussen zakelijk en gezellig worden bereikt, die zo mogelijk ook nog eens goed aansluit bij de kleuren uit de huisstijl van het bedrijf. En zo is het mogelijk om zonder een grootscheepse verbouwing, en met een beperkt budget, de kantine die broodnodige opfrisbeurt te geven zodat het personeel er weer met plezier naar toe gaat en verblijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *