Consilium, een designstoel met vele gezichten

Consiolium designstoel goedkoopDe Consilium is één van de populairste stoelen in ons assortiment. Dat is ergens ook heel logisch want dit is een relatief goedkope stoel waardoor design voor iedereen betaalbaar blijft. Maar de Consilium is ook een stoel die in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. En wel zo veel, dat het ons verstandig lijkt om alle versies van dit leuke kuipstoeltje allemaal eens in één artikel te presenteren.

Consilium stoelen serie

Het leuke van de Consilium serie is natuurlijk dat het een stoel is die bij ontzettend veel interieurstijlen past en ook voor veel verschillende toepassingen geschikt is. De kuip is bij alle versies gelijk,vervaardigd van hoogwaardig kunststof met een comfortabel kussentje van kunstleder. Uiteraard is die kuip in verschillende kleuren leverbaar. Voor het onderstel zijn verschillende soorten waarmee de Consilium in allerlei leuke, bij elkaar passende combinaties te koop is. Met een houten onderstel, of verchroomd, met zwenkwieltjes, of met robuuste houten poten. In een unikleur, of een mooie combinatie. Zo passen de Consilium stoelen probleemloos in een modern of tijdloos interieur, maar ook in een woonkamer die in retro, vintage of loft stijl is ingericht. En dan toepasbaar als eetkamerstoel, als bijzetfauteuil in een erker, nis of serre, of gewoon in de praktijkruimte, wachtkamer of de thuiswerkplek. Mooi toch? Hoog tijd om al deze versies eens te laten zien.

Consilium Chrome

Consilium designstoel chroomDit is één van de modernere varianten van de Consilium. Het geraffineerde chromen onderstel laat de stoel heel slank lijken en laat zich prachtig met alle mogelijke kleuren en materialen combineren.

Hierdoor past het kuipstoeltje perfect in een modern, strak interieur. Of je nu van een mooi Italiaans of strak Nederlands design houdt, de Consilium kun je er zo bij zetten.

Consilium Office

Consilium Office: design bureaustoelDit is één van de leukste versies van de Consilium, omdat juist deze versie laat zien hoe makkelijk je deze stoel overal toe kunt passen. In de ene versie is het een retro design stoeltje, maar kan hij in een andere variant weer net zo makkelijk worden ingezet aan een bureau.

Handig voor de thuiswerkplek of het bureau van de kinderen, zodat ze comfortabel hun huiswerk kunnen maken.

Consilium Beech

Consilium Beech vintage loft design stoelDe Consilium met het chromen onderstel is in deze variant nog een beetje terug te zien in het onderstel, alleen is het nu uitgevoerd in hout en zwart metaal.

Eén van de meest trendy versies, die je heel goed in een loft interieur toe zou kunnen passen maar die natuurlijk ook prima in een trendy café of kantine kan worden toegepast.

Consilium Woody

Consilium Woody Geel retro kuipstoeltjeRedelijk in de lijn met de Beech is de Consilium Woody. Het onderstel is hier wat subtieler, meer passend in een retro stijl, en geheel in hout uitgevoerd.

Echt zo’n designstoeltje dat zich overal thuis voelt. Leverbaar in vele kleuren en daardoor geschikt voor allerhande toepassingen. Van keukentafel in de woonboerderij tot in de wachtkamer van bijvoorbeeld de logopedist.

Consilium Trent

Consilium Trent. Trendy  retro design kuipstoel met houten onderstelHier moeten we even goed kijken om het verschil met de Woody te zien. De Consilium Trent heeft iets anders gevormde houten poten die de stoel weer een veel krachtiger uitstraling geven.

De Trent kun je daarom prima combineren met een wat robuustere inrichting. Evengoed nog steeds een prachtig tijdloos model, dat qua design bij allerlei stijlen past.

Consilium Valido

Consilium stoel Scandinavischj modern designDe laatste Consilium stoel die we je laten zien, maar zeker niet de minste. Het houten onderstel is weer net even anders uitgevoerd en geeft de stoel een robuuste, tijdloze en klassieke uitstraling. Wie liever geen houtkleurige poten heeft: De Consilium Valido Uni is geheel wit of zwart.

Qua design past de Consilium Valido bijvoorbeeld prima bij een meer Scandinavische stijl, maar is door de neutrale uitstraling ook een mooie stoel om in de wachtkamer neer te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *