Comfortabele stoelen voor een aantrekkelijke prijs

comfortabele design stoelen allergoedkoopsteEen stel comfortabele stoelen is een bezit voor jaren. Dat zitplezier wordt nog vergroot als we geen kapitaal voor die stoeltjes uit hadden hoeven geven en betaalbare designstoelen naar onze zin én passend in ons beperkte budget hadden gevonden.

En dat is absoluut niet onmogelijk. Er zijn genoeg betaalbare stoelen te vinden. Het is alleen wel zo dat die qua design vaak nogal te wensen over laten. Dat moet dus beter kunnen, en dat kan ook echt. In onze webshop vind je namelijk een heleboel stoelen die er én goed uitzien, én ook heel comfortabel zijn, én, zoals mensen ook van ons gewend zijn, heel betaalbaar zijn. In dit artikel laten we je een aantal stoelen zien die heel comfortabel én betaalbaar zijn.

Belle Plus

Belle Plus handgemaakte designstoel betaalbaarDeze stoel is eigenlijk net zo mooi als de prachtige naam. Het design van deze stoel is strak, maar door de gebruikte materialen kan deze stoel uitstekend in een klassiek of landelijk interieur worden toegepast. Wat bijzonder aan de Belle Plus is, is dat het een handgemaakte stoel is. Dat is voor nog geen 200 euro natuurlijk een koopje. Het frame is van wit gepoedercoat staal, zitting en rugleuning zijn voorzien van rattan. Een heerlijke, comfortabele stoel voor vele uren lekker zitten in de serre of in de lees- of zithoek.

Barcelona Chair

Barcelona Chair cognac goedkoopsteUiteraard mag de Barcelona Chair, één van onze allermooiste designstoelen, niet ontbreken in dit rijtje. Een stoel met historie, die niet alleen heel lekker zit maar er ook prachtig uitziet dat de Barcelona een absolute aanwinst voor ieder interieur is. De Barcelona Chair is een ontwerp uit 1929. Toendertijd ontworpen voor de  Wereldtentoonstelling in Barcelona, en ook nu nog een moderne en tijdloze stoel. Een ware klassieker dus.

De rundlederen kussens kunnen met riempjes worden vastgezet, het onderstel is van gepolijst staal. Om de stoel nog comfortabeler te maken, kun je er ook de  bijpassende hocker bij kopen.

Cooper

Cooper designstoel wit zwart goedkoperNet zo vlot gelijnd als de gelijknamige auto, en een aanschaf waar je minstens zo veel plezier van kunt hebben. De goed gevormde rug biedt je alle steun die je nodig hebt en het dikke kussen behoeft eigenlijk geen nadere toelichting, dat zit net zo lekker als je aan de hand van de foto kunt vermoeden.

De Cooper is niet alleen comfortabele, maar ook een heel veelzijdige stoel. Leverbaar in vele kleuren, en net zo goed toe te passen in de eethoek als in een gezellig zitje. Niet voor niets is de Cooper één van onze favorieten en behoort hij ook tot onze populairste designstoelen.

Panamera

Designstoel Panamera betaalbaarNog zo’n naam die je aan iets moois doet denken. Maar de Panamera is behalve heel betaalbaar (slechts € 129,-) ook heel mooi. Een stoel met een strak en modern design, die een aanwinst voor ieder modern interieur is.

De zitting van de Panamera is naar keuze van zwart of antraciet PU, het metalen onderstel heeft subtiele kruispoten. Een stoel om lekker in de TV-hoek of een zitje bij het raam te zetten.

Jane

Retro vintage stoel JaneEen heel andere stoel is de Jane. Geen strak design, maar een klassieker gestyled model dat uitstekend tot zijn recht komt in een retro, vintage, loft of landelijk ingerichte kamer. Wij hebben de Jane in zowel donkerbruin als in taupe in ons assortiment opgenomen.

Een stoel die dankzij de rijke stoffering lekker zit en prima te gebruiken is als bijzetfauteuil of als extra comfortabele eetkamerstoel. Uiteraard kun je Jane ook een plekje in de erker geven, om daar een gezellig en intiem zitje te creëren.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *